Prima pagină » Lucrări de amenajare zi și noapte în mai multe intersecții din Târgu Mureș

Lucrări de amenajare zi și noapte în mai multe intersecții din Târgu Mureș

de redactia
lucrari-de-amenajare-zi-si-noapte-in-mai-multe-intersectii-din-targu-mures

Încep lucrările de amenajare a intersecțiilor Bega, Rampei și Recoltei de pe strada Gheorghe Doja, au anunțat vineri, 3 mai, reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș, pe pagina de Facebook a instituției.
”Se va lucra zi și noapte, după următorul program: 7 – 8 mai – noaptea – lucrări de frezare Bega (ext. strada Gheorghe Doja) și Rampei; 8 mai – ziua – lucrări de turnare a primului strat de asfalt (binder) în intersecțiile Bega și Rampei; 8 – 9 mai – noaptea – lucrări de frezare în intersecțiile Bega (central strada Gheorghe Doja) și Recoltei; 9 mai – ziua – lucrări de turnare a primului strat de asfalt (binder) în intersecțiile Bega (central strada Gheorghe Doja) și Recoltei; 10 – 11 mai – ziua – lucrări de turnare a stratului de uzură în intersecții: Rampei, Recoltei și Bega. Lucrările vor începe în noaptea de marți, 7 mai, și se vor finaliza cel târziu sâmbătă, 11 mai 2024, în funcție de condițiile meteo. În timpul acestor lucrări, vă rugăm să fiți atenți și să respectați semnele de circulație”, a informat sursa citată.
(Redacția)

Post-ul Lucrări de amenajare ”zi și noapte” în mai multe intersecții din Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lucrări de amenajare zi și noapte în mai multe intersecții din Târgu Mureș

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type