Prima pagină » Maia Morgenstern, o poveste de viaţă ca-n filme

Maia Morgenstern, o poveste de viaţă ca-n filme

de Roboțelul @ iDOR.info
maia-morgenstern,-o-poveste-de-viata-ca-n-filme

Marea actriţă Maia Morgenstern a împlinit miercuri, 1 mai, 62 de ani, încununaţi de o carieră impresionantă.

Viaţa actriţei este la fel de impresionantă, desprinsă parcă din filme.

Maia Morgenstern și actualul partener Claudiu Istodor și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit, iar marea împăcare s-a produs la 21 de ani de la divorț.

Artista a rememorat anul trecut începutul povestii de iubire cu Claudiu Istodor, cu care are un copil:

„40 de ani! Fix. Pe cale consecință, că Tudor (fiul – nr.) are 39. Altfel, greu îmi aduceam eu aminte anul, mai ales anul. Cred, totuși că m-am dus să mă îmbrac la o prietenă, să nu mă vezi mireasă înainte de nuntă (mă rog, cununia civilă, că atât s-a putut). Așa parcă zicea tradiția: să nu mă vezi!”, povestea Maia Morgenstern pe o rețea de socializare, despre ziua în care s-a căsătorit cu Claudiu Istodor.
„M-am dus, totuși, să mă îmbrac mireasă: mi-am pus perdeaua bunicii în cap, pe post de voal. Perdea croșetata manual, din bumbac și mătase, cu ochiuri mari, ca o plasă de pescar. Mi-am pus-o pe cap: era foarte grea. Și m-am gândit să prind colțurile de încheieturile fiecărei mâini. A fost bine. Prin ochiurile plasei am strecurat flori de floarea miresei. Din buchetul de mireasă: era vremea lor. Și mai e vremea lor: flori de floarea miresei.
„Am plecat spre primărie, la Sfat, la Starea Civilă. Pe lângă Foișoru de foc. Ne-am oprit în fața măcelăriei. Fără” satâru’, să stea la poză cu nuntașii: studenți, colegii noștri, care la actorie, care la regie, care la operatorie de film… eram cam la vreo 27…așa. Cred. Pe urmă ne-au gonit, ca să lăsăm bancurile.
Și ne-am căsătorit. Și pe urmă ne-am dus la cursuri, fiecare la clasa lui. Că nu eram colegi de an. Eram soț și soție. Doar. Dor. Claudiu Istodor, la mulți ani”, adăuga vedeta.
Maia Morgenstern are un băiat pe nume Tudor Aaron, dar şi două fete din două relaţii diferite.

Potrivit Unica.ro, în timpul pauzei de 21 de ani, Maia Morgenstern s-a recăsătorit cu medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu si a venit pe lume o fată, Ana Isadora.

Filmografie, reţinută de wikipedia 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Maia Morgenstern, o poveste de viaţă ca-n filme

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type