Prima pagină » Mara Togănel, cel mai înțelept președinte al Consiliului Județean

Mara Togănel, cel mai înțelept președinte al Consiliului Județean

de Ligia Voro
mara-toganel,-cel-mai-intelept-presedinte-al-consiliului-judetean

Mara Togănel, vicepreședinte al Partidului Național Liberal Mureș și director al Cancelariei Prefectului, și-a depus astăzi candidatura pentru președinția Consiliului Județean Mureș la alegerile locale din 9 iunie. I-au fost alături candidații pentru mandatele de consilier județean, prefectul și liderul PNL Mureș, Ciprian Dobre și candidatul independent la demnitatea de primar al Municipiului Târgu Mureș, prof. dr. Horațiu Suciu, candidatură susținută de PNL.

O echipă numeroasă și optimistă de candidați ai Partidului Național Liberal Mureș a fost prezentă, astăzi, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Nr. 28 Mureș pentru depunerea dosarelor de candidatură pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean Mureș, respectiv pentru cele de consilier județean.

Candidata PNL Mureș pentru președinția Consiliului Județean Mureș este Mara Togănel, vicepreședinte al Partidului Național Liberal Mureș, director al Cancelariei Prefectului jud. Mureș și fost prefect. Liderul PNL Mureș, Ciprian Dobre a subliniat că Mara Togănel va fi “cel mai înțelept președinte al Consiliului Județean Mureș”.

“Mara Togănel își asumă o mare responsabilitate și, în același timp, își asumă, până la urmă, față de echipă, rolul de căpitan al acestei echipe. Mara este, în primul rând, un om loial. Mara, în al doilea rând, este unul dintre cei mai competenți candidați între cei care, până acum cel puțin, s-au înscris în cursa pentru Consiliul Județean și dintre cei înscriși pentru președinția Consiliului Județean. Mara Togănel este singura care poate să aducă schimbarea reală a județului Mureș. Mara Togănel s-a angajat să readucă Aeroportul târgumureșenilor pentru că el astăzi, din păcate, are două aterizări și două decolari pe săptămână. Mara Togănel s-a angajat ca în mod real să ajute și să sprijine cu adevărat județul Mureș pentru a avea centuri ocolitoare, nu ceea ce vedem astăzi. Și, de asemenea, Mara Togănel este omul competent pentru a administra un buget al județului și pentru a atrage fonduri pentru județul Mureș. (…) Mara Togănel s-a angajat ca pentru județul Mureș să aducă investiții în județ de 1 miliard de euro”, a spus Ciprian Dobre după depunerea dosarelor de candidatură.

Acesta le-a mulțumit, totodată, echipei, tuturor primarilor, mediului academic, reprezentat prin prof. univ. dr. Theodora Benedek, prof. univ. dr. Cornel Sigmirean și prin prof. univ. dr. Horațiu Suciu, și mediului economic, fiind prezent, printre alții, Mircea Todoran, co-proprietar al companiei Mirtatod.

“Din punctul nostru de vedere, al liberalilor, oferim mureșenilor, târgumureșenilor cea mai bună echipă”, a mai adăugat liderul PNL Mureș.

Candidatura Marei Togănel, un demers firesc

Candidata PNL la președinția Consiliului Județean, Mara Togănel a declarat că depunerea candidaturii reprezintă un demers firesc, pentru că de aproape 20 de ani este aproape de administrația locală.

“De aproape 20 de ani am ocupat funcții publice. Cunosc personal fiecare primar din județul Mureș, fie că este de la PNL, PSD sau UDMR, cunosc toți factorii de decizie locali și naționali, cunosc în egală măsură drumul către Bruxelles, cunosc care sunt problemele și nevoile mureșenilor și, deopotrivă, mă pricep să fac echipă și să iau decizii înțelepte. Așadar, cred că vin în fața mureșenilor pregătită pentru o funcție publică de conducere în care puterea este dată de votul și încrederea mureșenilor. Vă mărturisesc, provin dintr-o familie în care învățătura și onestitatea sunt la loc de cinste. Am pornit de la firul ierbii și mi-am clădit întreaga carieră politică și administrativă prin competență și sinceritate. Eu nu am primit moștenire politică de la familia mea, însă vă mărturisesc că, dacă parcurgem cu seriozitate, onestitate și perseverență toate etapele de dezvoltare, atunci putem face performanță”, a subliniat, la începutul declarației, Mara Togănel.

Aceasta a arătat că îi sunt cunoscute toate problemele județului Mureș, că știe ce trebuie făcut și care sunt prioritățile, indiferent că este vorba despre infrastructură, agricultură, educație, sănătate sau siguranța pe străzi. Însă recunoaște că, fiind un om de echipă, consideră că deciziile pentru cetățeni și soluțiile trebuie găsite împreună cu cetățenii.

“Ca și până acum, ușa biroului meu va fi deschisă, indiferent de culoarea politică a primarilor, pentru că cei peste 578.000 de mureșeni nu au culoare politică. De asemenea, cred că atunci când discutăm despre proiectul județului nostru trebuie să o facem cu multă seriozitate, asumare și cu mai mult patriotism local. (…) Potențialul județului nostru, fie că vorbim de cel turistic, economic sau, cel mai important, uman, valorează undeva la 2 miliarde de euro. Și vă îndemn să facem un exercițiu, să ne imaginăm cât la % din acest potențial este valorificat în acest moment și cred și credem cu toții că este loc de mai bine”, a arătat aceasta.

Mai departe, Mara Togănel a insistat asupra importanței omului în ecuația administrativă.

“Înainte de toate, pentru mine cel mai important este omul, atât cetățeanul care își pune încrederea în noi și pentru care trebuie să muncim, cetățeanul care, de fapt, ne plătește, cât și cel care coordonează și administrează cetatea, fie că vorbim de primar sau de președinte al Consiliului Județean. Și da, cred că omul contează. Și îmi amintesc și nu pot să nu-mi amintesc de vorba bunicii mele care îmi spunea mereu dragă Mara, nu uita omul sfințește locul și așa este și așa va fi. Omul sfințește locul și de aceea astăzi am ales ca în mesajul meu să vorbesc despre omul Mara Togănel, omul Mara Togănel care vine cu echipă și care vine cu viziune”, a punctat candidata.

În finalul declarației, Mara Togănel a spus că i-a felicitat pe toți candidații care și-au depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Mureș și că își dorește o campanie electorală decentă și demnă de inteligența mureșenilor.

“Cred că nu greșesc dacă spun că de cele mai multe ori ne convinge caracterul unui om și nu vorbele lui. Vă mulțumesc tare mult, D-zeu să ne ajute și să auzim numai de bine”, a încheiat vicepreședintele PNL Mureș.

LISTA DE CANDIDAȚI pentru alegerea Consiliului Județean al județului Mureș, din data de 9 iunie 2024

1. Togănel Cristina-Mara
2. Sigmirean Cornel
3. György Alexandru
4. Bândea Dan-Eugen
5. Baciu Marius-Tiberiu
6. Modorcea Ovidiu-Vasile
7. Todoran Mircea-Alin-Cristian
8. Cerghizan Marius-Vasile
9 Pop Otilia
10 Matei Ilarion-Cosmin
11 Drăghici Mihai-Valentin
12 Pogăcean Constantin
13 Șarlea Horea-Arthur
14 Iacob Emilia-Meda
15 Bumb Nicu-Aurel
16 Grozav Cosmin-Marius
17 Moldovan Sebastian-Mihai
18 Lucaci Emil
19 Mănișor Marius-Lucian
20 Megheșan Nicolae-Sorin
21 Türk Michaela
22 Belean Alin-Ciprian
23 Nicoară Ioan
24 Cociș Raul-Teodor
25 Budian Petru-Ionuț
26 Șoaita Ovidiu
27 Felegean Mircea-Augustin
28 Mureșan Gabriel-Stelian
29 Mureșan Denis-Alexandru
30 Boar Laurențiu-Dumitru
31 Iurian Alexandru
32 Mariș Mircea
33 Măgheran Alexandru
34 Tătar Chirilă-Ilie
35 Alexa Sorin-Emilian
36 Cotoi Liviu-Tomin
37 Bicăjan Ștefan
38 Pădurean Sorin-Pompei
39 Sămărghițan George-Aurelian
40 Iacob Valentin-Marin
41 Filimon Vasile
42 Morar Vasile
43 Casoni Emil
44 Huza Ioan
45 Vereș Vasile
46 Ormenișan Petru
47 Pop Eremia
48 Danciu Alin-Florin
49 Nagy Petroniu-Tiberiu-Vasile
50 Făgăraș Vasile-Valentin
51 Oltean Sebastian-Ioan

Post-ul Mara Togănel, cel mai înțelept președinte al Consiliului Județean apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mara Togănel, cel mai înțelept președinte al Consiliului Județean

Autor/editor: Ligia Voro

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type