Prima pagină » Meghan și Harry, 4 ani de la exodul regal. Ce-au câștigat și ce-au pierdut în urma răzvrătirii lor?

Meghan și Harry, 4 ani de la exodul regal. Ce-au câștigat și ce-au pierdut în urma răzvrătirii lor?

de Roboțelul @ iDOR.info
meghan-si-harry,-4-ani-de-la-exodul-regal.-ce-au-castigat-si-ce-au-pierdut-in-urma-razvratirii-lor?

Pare mult, puțin? Pare c-a trecut o viață? Într-adevăr, multe s-au întâmplat de la plecarea Ducilor de Sussex de la Palat și destul de puține lor.

După ei, potopul, cum s-ar zice pe românește, dar întrebarea la care vrem să căutăm răspunsul împreună cu voi este: au dat ei mult așteptata lovitură în America?

Pe 31 martie 2020, Ducele și Ducesa de Sussex părăseau, oficial, Palatul britanic, într-o mișcare șocantă care-a primit și-un nume: Megxit. Meg de la Meghan, și nu Harryexit sau vreo altă denumire care să-l implice și pe prinț, lucru care arată cât se poate de clar cine era privit drept vinovat pentru îndepărtarea lui Harry din familia regală.

S-au împlinit 4 ani de la plecarea lor în lume, cu visuri și ambiții mari, cu promisiunea pe care și-au făcut lor înșiși că vor duce viața pe care-au dorit-o dintotdeauna, una independentă și fără regulile care-i încorsetau la Buckingham. If I can make it there, I’ll make it anywhere… There… adică în California atât de dragă lui Meghan, acolo unde Ducele și Ducesa de Sussex și-au construit o viață împreună, în Montecito, într-un sanctuar de liniște și discreție vecină cu obsesia în care-și cresc cei doi copii, pe Archie, care face 5 ani pe 6 mai, și pe Lilibet, care va împlini 3 ani în iunie.

Privind obiectiv, am zice să Meghan și Harry s-au ținut de cuvânt și nu prea. În sensul că cele mai mari realizări au avut indubitabil legătură cu familia pe care-au părăsit-o cu mare tam-tam. Un interviu cu dezvăluiri care-au lovit până-n inima rudelor lăsate în urmă la Palat, vreo două documentare pentru Netflix cu și despre ei și viața lor la… ați ghicit, Palat, o carte de memorii, celebra Spare, în care autorul Harry a lovit în tot ceea ce-l definea, până acum, ca om. Tatăl Charles, fratele William, copilăria în familia regală și amintirile pe care și le-a creat în această lume la care-a renunțat cu atâta ușurință.

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg

O lume care, azi, pare că se prăbușește sub povara acelor diagnostice de cancer primite, printr-o coincidență macabră, în același timp, de cei asupra cărora Harry și Meghan și-au trimis unele dintre cele mai înveninate săgeți: Regele Charles și Kate Middleton.

“Astea-au fost blestemele lui Meghan!”, ar spune acele voci care cred în astfel de afurisenii ale forțelor oculte. Curios este că toată “nenorocirea” de la Palat s-a răsfrânt, într-un fel, și asupra activității ducesei de peste Ocean. În sensul că nimeni nu mai este atentă la ea. Tot ceea ce înseamnă știre regală a momentului îi implică pe Kate, Charles și pe familiile lor, iar simpatia copleșitoare cu care i-a învelit o lume întreagă fac orice discuție despre Meghan să fie nepotrivită în context.

Putea fi anul ei, anul marii relansări: de site, sussex.com, de nou brand de lifestyle, American Riviera Orchard, de noi documentare Netflix, de apariții atent programate cu cei doi copii ai ei, de-acum purtători de titluri regale de prinți. Însă, ca un făcut, totul se rezumă din nou la viața pe care ea și Harry au lăsat-o în urmă, în Anglia, acum patru ani. Și asta pentru că, din nou, Meg nu poate ieși din umbra cumnatei sale: anunțul acesteia că are cancer a venit imediat după cel al lansării businessului American Riviera Orchard, de care toată lumea a uitat în secunda doi.

Și când te gândești că Ducesa de Sussex are ambiții mari cu noul ei brand cu și despre casă, care-și propune să rivalizeze cu mai celebrul Goop al lui Gwyneth Paltrow, estimat a valora circa 230 de milioane de euro. Dar gurile rele susțin că noul vis comercial al lui Meghan l-ar îngrozi de-a binelea pe Prințul Harry.

„Ironia face că, atunci când vine vorba de noul brand, Meghan va fi întotdeauna pe primul loc, iar Harry va fi lăsat în urmă. Bietul Harry este destinat să fie mereu cel de rezervă, iar de data aceasta, într-o afacere care-l și îngrozește”, susține autorul regal Tom Quinn, citat de The Mirror.

Prințul Harry și Meghan Markle pregătesc două noi documentare pentru Netflix

Imaginea 1/5: Prințul Harry și Meghan Markle pregătesc două noi documentare pentru Netflix

Harry trăiește teroarea de a nu avea nimic de făcut

După ce s-a retras din viața regală, Prințul Harry s-a concentrat pe activitatea care-l face cel mai fericit, Jocurile Invictus, un eveniment sportiv destinat soldaților activi sau veterani care suferă de diferite dizabilități fizice. Dar aceste jocuri sunt sezoniere, iar Harry, la rândul lui un fost soldat, trăiește „teroarea de a nu avea nimic de făcut toată ziua”.

„Harry este deosebit de vulnerabil la a se simți inutil din cauză că nu are nimic de făcut. Așa că o va împinge pe Mehan să-l includă cât mai mult posibil în ceea ce face, iar Meghan are nevoie și ea de strălucirea pe care conexiunea ei regală o adaugă oricărei activități comerciale”, continuă Quinn. „Cuplul chiar are nevoie unul de celălalt, mai ales acum când simpatia lumii nu mai este centrată pe modul în care familia regală a tratat-o pe Meghan, ci pe faptul că Prințesa de Wales, cel mai mare atu al familiei regale, a fost lovită de cancer”.

Fix așa! Acel rol de victimă pe care Meghan îl juca atât de bine și din care-și hrănea toată existența ei media nu mai are acum nicio valoare. Și nu mai impresionează pe nimeni, pus în balanță cu suferințe reale precum cele ale bolnavilor de cancer. Așa că, dacă aveți impresia că ducesa a cam fost uitată de presă, e pentru că exact asta s-a întâmplat. Și ironia face că interesul pentru ea a scăzut chiar într-o perioadă în care “rivala” ei lipsește din peisajul public, pentru a urma un tratament de chimioterapie preventivă acasă, la Windsor. Ce-ar mai putea vinde Meghan și noi, audiența, să cumpărăm? În niciun caz produsele pentru casă comercializate, pe viitor, pe American Riviera Orchard.

Între timp, Ducele de Sussex se va întoarce în Anglia pe 8 mai, cu ocazia unui eveniment care sărbătorește zece ani de la debutul Jocurilor Invictus. Potrivit unei surse citate de Daily Express, deși Meghan spera să se alăture și ea lui Harry și să-și aducă și copiii, pe Prințul Archie și Prințesa Lilibet, acum se teme pentru siguranța lor, după ce s-au scurs informații despre planurile lor de călătorie: „S-a ajuns la punctul în care Meghan nu mai vrea să vină în Marea Britanie cu copiii. Pur și simplu nu se simte în siguranță.”

Pe de altă parte, umblă vorba că și Harry s-a săturat să facă excursii solo în Marea Britanie: „Ar prefera ca întreaga lui familie să facă vizite regulate în Anglia pentru a-și vedea rudele și a construi poduri între ei, dar se întâmplă atât de multe în culise, că pur și simplu nu este posibil ceea ce-și dorește el, în acest moment”.

Meghan și Kate, Getty Images jpg

În culise ar mai fi și resentimentele lui Meghan față de Kate, încă puternice chiar și-n această perioadă în care, poate, iertarea ar fi cuvântul recomandat.

Referindu-se la diagnosticul de cancer al Prințesei de Wales, același autor regal Tom Quinn a adăugat: „Vestea a fost un adevărat șoc pentru Meghan, dar ea nu vede, totuși, o cale prin care să repare relația defectuoasă cu soția cumnatului său. Mai mult, nu vrea ca oamenii să creadă că se împacă acum cu prințesa doar fiindcă aceasta este bolnavă”. Și, dacă ar fi să credem aceeași voce, ducesa încă o consideră pe Kate responsabilă pentru eșecul prieteniei lor și încă așteaptă scuzele ei.

În toate astea, cel care are cel mai mult de pierdut este Harry, prins între soția sa și cea pe care o vedea, odată, ca pe-o soră. „Pierderea lui Kate a fost a doua mare pierdere a lui Harry după cea a mamei sale”, este de părere același Quinn. Și cu siguranță că prințul este afectat de ceea ce i se întâmplă, acum, cumnatei sale, în ciuda istoriei tensionate pe care soția sa o are cu Kate.

„Oamenii sunt pur și simplu șocați că Meghan nu poate uita de trecut și nu acceptă să se întoarcă în Marea Britanie cu familia ei și să le arate sprijin lui Kate și lui Charles. Când cumnata ta și socrul tău au cancer amândoi, iar tu nu faci nimic, nu este o imagine bună, mai ales pentru cineva ca Meghan, care s-a vândut ca o persoană plină de compasiune”, continuă expertul regal.

Aproape c-ai crede că lui Meghan îi este ciudă pe Kate că are cancer, dacă asta ar fi omenește posibil! Pentru că, orice-ar face ducesa, oricum ar încerca să se relanseze peste Ocean și să-și facă un nume de icon regal absolut, publicul o readuce la acea poziție secundară, din spatele lui Kate, așa cum apărea la balconul regal al palatului Buckingham, în anii în care făcea parte din familia regală.

Au trecut patru ani de când Meghan și Harry părăseau barca regală și, dacă Palatul a trăit cât alții într-o viață de-atunci, pentru Ducii de Sussex timpul care c-a stat pe loc, din punct de vedere profesional, amorțit de soarele din Montecito. Un lucru cât se poate de mulțumitor pentru Harry, dar pe măsură de frustrant pentru ambițioasa sa soție, al cărei vis de măreție independent de familia regală încă așteaptă să se împlinească.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Meghan și Harry, 4 ani de la exodul regal. Ce-au câștigat și ce-au pierdut în urma răzvrătirii lor?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type