Prima pagină » Mircea Julean știe cum să-și răsfețe iubita! Cât de bine se înțelege fostul soț al lui Sore cu actuala parteneră / PAPARAZZI

Mircea Julean știe cum să-și răsfețe iubita! Cât de bine se înțelege fostul soț al lui Sore cu actuala parteneră / PAPARAZZI

de Roboțelul @ iDOR.info
mircea-julean-stie-cum-sa-si-rasfete-iubita!-cat-de-bine-se-intelege-fostul-sot-al-lui-sore-cu-actuala-partenera-/-paparazzi

Homepage » Paparazzi

Bianca Matei

De Bianca Matei.
Publicat pe 01.05.2024 la 22:49 Actualizat pe 01.05.2024 la 22:49

Mircea Julean știe cum să-și răsfețe iubita! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numărul 1 de știri mondene din România, au fost pe „urmele” celor doi îndrăgostiți și i-au surprins pe aceștia în ipostaze rare și de senzație. Iată cât de bine se înțelege fostul soț al lui Sore cu actuala parteneră de viață!

  • Cum își răsfață Mircea Julean iubita
  • Fostul soț al lui Sore, foarte atent la partenera lui

Nu este pentru prima dată când paparazzii noștri sunt pe „urmele” lui Mircea Julean, însă el a fost surprins de această dată în ipostaze rare și de senzație, dar nu singur, ci alături de frumoasa lui iubită. Iată cum a fost filmat fostul soț al lui Sore, dar și ce imagini avem cu acesta!

Cum își răsfață Mircea Julean iubita

Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țara noastră, Spynews.ro, sunt zilnic pe „urmele” vedetelor din România și le surprind pe acestea în ipostaze rare. De această dată, în atenția camerelor de filmat a fost nimeni altul decât Mircea Julean, dar el nu a fost văzut singur, ci în compania iubitei lui.

Mircea Julean a demonstrat încă o dată că știe cum să-și răsfețe iubita într-o seară specială. Fostul soț al lui Sore a fost surprins în compania partenerei sale, femeie cu care el a mai fost surprins în trecut chiar de paparazzii noștri, mergând spre un club de noapte de pe litoralul românesc.

Totuși, înainte de a intra în local, fostul partener de viață al artistei a ezitat să ofere o mână de ajutor unui cerșetor, astfel că nu i-a dat bani acestuia. După această mică oprire, cei doi îndrăgostiți au intrat în club și s-au așezat la o masă.

Cât de bine se înțelege fostul soț al lui Sore cu iubita lui

Se pare că Mircea Julean știe cum să creeze o atmosferă plăcută pentru partenera sa și să se bucure de timpul petrecut împreună într-un mediu distractiv. Relația lor pare să fie una armonioasă și plină de înțelegere, iar gesturile lui arată că este atent la nevoile și dorințele iubitei sale.

Așadar, se poate spune că Mircea Julean și actuala sa iubită formează un cuplu fericit și împlinit din toate punctele de vedere.

Citește și: Sore, prima vacanță alături de noul iubit și fiica ei. Ce destinație a ales cântăreața de această dată: „În formulă extinsă” / FOTO




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mircea Julean știe cum să-și răsfețe iubita! Cât de bine se înțelege fostul soț al lui Sore cu actuala parteneră / PAPARAZZI

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type