Prima pagină » O femeie care a cumpărat o valiză pierdută în aeroport a dezvăluit tot ce a găsit în ea. Cum se vând la licitație bagajele rătăcite

O femeie care a cumpărat o valiză pierdută în aeroport a dezvăluit tot ce a găsit în ea. Cum se vând la licitație bagajele rătăcite

de Roboțelul @ iDOR.info
o-femeie-care-a-cumparat-o-valiza-pierduta-in-aeroport-a-dezvaluit-tot-ce-a-gasit-in-ea.-cum-se-vand-la-licitatie-bagajele-ratacite

O femeie care a cumpărat o valiză pierdută a dezvăluit tot ce a găsit înăuntru, inclusiv lenjerie și o geantă Guess.

Becky Chorlton, din Lymm, Cheshire, a achiziționat bagajul care fusese abandonat la Aeroportul Heathrow din Londra.

Aeroportul păstrează obiectele pierdute timp de trei luni de la data în care au fost găsite sau predate și poate percepe o taxă de până la 25 de lire sterline pentru a recupera obiectele pierdute.

Cu toate acestea, cazurile rămase nerevendicate sunt uneori încredințate unor case de licitații care vând apoi geamantanele (și tot conținutul lor) celui care face cea mai mare ofertă.

Becky a distribuit un videoclip TikTok în care se vede deschizând valiza după ce a cumpărat-o pentru 80 de lire sterline – și realizând că și-a recuperat banii și puțin mai mult.

Într-un clip de pe canalul ei, ea a tăiat ambalajul mare pentru și a găsit o valiză strălucitoare albastră Delsey, care se vinde cu aproximativ 275 de lire sterline la Selfridges, ceea ce înseamnă că Becky și-a recuperat deja banii, scrie Dailymail.

Primele lucruri de deasupra valizei erau o cremă anti-mâncărime și niște chiloți albi, noi.

Pe măsură ce a căutat în valiză, Becky a găsit multe rochii și costume tradiționale deosebite și colorate.

Vedeta TikTok – care încântă privitorii cu clipuri în care își arată achizițiile făcute din magazinele de caritate și de la târgurile auto – a spus că bagajul ‘cu siguranță’ aparținea unei femei, deoarece a găsit o mulțime de bluze, inclusiv un tricou Pink Floyd.

Apoi a descoperit trei perechi de pantaloni de pijama confortabili, o geantă neagră de la Primark și ‘sute de tampoane igienice’.

Becky a găsit apoi o jachetă de ploaie pentru femei, de culoare bleumarin, de la Tommy Hilfiger, descriind-o ca fiind ‘unul dintre cele mai bune articole vestimentare’ din valiză.

Jachete similare de la acest brand designer se vând online pentru aproximativ 100 de lire sterline.

A mai descoperit câteva produse de machiaj folosite, inclusiv o mascara Maybelline, un primer Elf, un ondulator de gene, un kit de îngrijire a unghiilor, dischete de bumbac folosite și câteva pensule folosite.

Becky a găsit și câteva perechi blugi vintage de culoare albastru închis de la Lee în interiorul valizei, împreună cu o cămașă cu carouri și câteva bluze noi de la H&M care încă aveau eticheta.

Valiza mare mai conținea și o rochie lungă cu model floral verde, care încă avea etichetele și se vindea cu aproximativ 78 de lire sterline, și un sutien sport Puma roz, care de obicei costa în jur de 20 de lire sterline.

Becky s-a arătat „foarte entuziasmată” când a văzut o geantă neagră cu monogramă Guess, dar curând și-a dat seama că era o copie.

În interior a găsit o cremă hidratantă și o chitanță pentru Chipotle de pe Fifth Avenue din New York City.

Ultimele lucruri pe care le-a găsit includ un tricou portocaliu cu desen animat „Happy Halloween„, un sutien negru, o cămașă albă și încă o pereche de blugi.

„Am fost puțin sceptică în legătură cu achiziționarea aceasta, pentru că majoritatea recenziilor spun că este o înșelătorie. Nu sunt sigură ce să cred.

E un pic ciudat că nu sunt șosete sau pantofi și alte lucruri de care ai avea nevoie pentru o vacanță în această valiză.”

Becky a spus apoi că a comandat o altă valiză pentru că este curioasă să vadă cum vor fi diferite cele două, una de cealaltă.

Mii de utilizatori TikTok au comentat pentru a discuta despre perspectiva de a cumpăra o valiză și au dezvăluit, de asemenea, ce părere au despre obiectele găsite de Becky.

Unul a scris: „Mă simt atât de violat și nici măcar nu este bagajul meu pierdut.”

Altul a spus: „Frică nouă: să văd un influencer distrugând cu bucurie bagajul meu pierdut pe TikTok.”

Un al treilea a scris: „Sincer, cred că au doar o mulțime de lucruri și le aruncă în valize. Nu pare să fie bagajul pierdut al unei persoane.”

Un al patrulea a comentat: „Oricine ar cumpăra valiza mea ar fi dezamăgit. Haine vechi și zdrențuite de la Primark și un urs de pluș foarte iubit.”

Există mai multe case de licitații care vând bagaje pierdute

Potrivit blogului Money Saving Expert, există mai multe case de licitații care vând bagaje pierdute și fiecare face lucrurile în mod diferit.

Wellers și Mulberry Bank vând doar valize goale, iar obiectele din interior sunt scoase și vândute separat.

În schimb, Greasbys și BCVA vând valize goale, dar oferă și altele cu haine și alte obiecte aflate înăuntru.

Unele case de licitații uneori vă permit să vedeți ce este în interiorul valizei înainte de a o cumpăra, în timp ce altele vor avea doar o descriere, de exemplu ‘îmbrăcăminte pentru femei’.

Prețurile pot varia între 10 și 80 de lire sterline, în funcție de faptul dacă valizele sunt pline sau goale.

Înainte de a le vinde, companiile aeriene vor debloca valizele și vor elimina orice identificare, cum ar fi actele de identitate, și vor verifica dacă tot ceea ce este în valiză este legal.

Casele de licitații vor elimina apoi orice obiecte semnificativ de valoroase, cum ar fi electronicele, bijuteriile și parfumurile, conform blogului.

Potrivit Money Saving Expert, dacă o companie aeriană ți-a pierdut bagajul, trebuie să faci o reclamație în termen de șapte zile. Dacă încă nu l-au găsit în termen de 21 de zile, valiza ta este ‘oficial pierdută’.

Țara care construiește cel mai mare și modern aeroport din întreaga lume. Va costa 35 de miliarde de dolari și va fi operațional în zece ani FOTO

Administrația din Dubai a aprobat un proiect de 128 de miliarde de dirhami (35 de miliarde de dolari) pentru construirea unui nou terminal de pasageri la Aeroportul Internaţional Al Maktoum din…

Cum ar putea ajunge AUR și USR să formeze viitorul Guvern: ”Ceea ce ne dorim este să scăpăm România de PSD și PNL”

Scena politică din România este împărțită în blocul „PSD+PNL” și „alții”. Preocupați de ascensiunea noilor partide, liderii taberei „social-democrate” și-au reunit forțele….




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: O femeie care a cumpărat o valiză pierdută în aeroport a dezvăluit tot ce a găsit în ea. Cum se vând la licitație bagajele rătăcite

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă