Prima pagină » (P) Radu Pescar candidat pentru funcția de Primar: Târgu-Mureșul are nevoie la conducere de un manager, nu de muzeografi sau doctori!

(P) Radu Pescar candidat pentru funcția de Primar: Târgu-Mureșul are nevoie la conducere de un manager, nu de muzeografi sau doctori!

de Punctul
(p)-radu-pescar-candidat-pentru-functia-de-primar:-targu-muresul-are-nevoie-la-conducere-de-un-manager,-nu-de-muzeografi-sau-doctori!

Omul de afaceri şi consilier local Radu-Mircea Pescar şi-a depus astăzi, oficial, candidatura în cursa pentru postul de primar al municipiului Târgu- Mureş, din partea Alianței Dreapta Unită (ADU) formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei. El a fost însoțit la depunerea dosarului de conducerea celor 3 partide dar şi de candidații Alianței A.D.U. pentru Consiliul Local.

“Vreau să scap municipiul Târgu-Mureş din falimentul în care l-au îndreptat administrațiile din ultimii 20 de ani!

(P) Radu Pescar candidat pentru funcția de Primar: “Târgu-Mureșul are nevoie la conducere de un manager, nu de muzeografi sau doctori!” at




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: (P) Radu Pescar candidat pentru funcția de Primar: Târgu-Mureșul are nevoie la conducere de un manager, nu de muzeografi sau doctori!

Autor/editor: Punctul

Redacția: Redacția @ Punctul

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type