Prima pagină » Premiile de la mai multe olimpiade școlare nu mai pot fi echivalate de elevi cu probe de la Bacalaureat 2024

Premiile de la mai multe olimpiade școlare nu mai pot fi echivalate de elevi cu probe de la Bacalaureat 2024

de Punctul
premiile-de-la-mai-multe-olimpiade-scolare-nu-mai-pot-fi-echivalate-de-elevi-cu-probe-de-la-bacalaureat-2024

Lista olimpiadelor școlare la nivel regional/european și internaționale pentru care elevii de clasa a XII-a pot solicita echivalarea probelor scrise de Bacalaureat, dacă au obținut medalii pe parcursul liceului, a fost publicată de Ministerul Educației. Sunt cu 6 competiții mai puțin față de anul trecut, iar modificarea nu a fost anunțată pentru elevi și profesori și explicată de Ministerul Educației în vreun fel.

Cu alte cuvinte, sunt 28 de olimpiade școlare care pot fi echivalate, de elevii din ultimul an de liceu, cu nota 10 la una din probele scrise de la examenul de Bacalaureat 2024.

Premiile de la mai multe olimpiade școlare nu mai pot fi echivalate de elevi cu probe de la Bacalaureat 2024 at




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Premiile de la mai multe olimpiade școlare nu mai pot fi echivalate de elevi cu probe de la Bacalaureat 2024

Autor/editor: Punctul

Redacția: Redacția @ Punctul

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type