Prima pagină » Preț și disponibilitate HUAWEI Watch Fit 3 în România (căști wireless și curea extra cadou)

Preț și disponibilitate HUAWEI Watch Fit 3 în România (căști wireless și curea extra cadou)

de Roboțelul @ iDOR.info
pret-si-disponibilitate-huawei-watch-fit-3-in-romania-(casti-wireless-si-curea-extra-cadou)

De astăzi avem un nou smartwatch accesibil pe piața locală, mai precis HUAWEI Watch Fit 3, un purtabil evoluat dintr-o serie de brățări fitness care se remarcă prin design, autonomie și funcționalități. Descoperim din articolul de față Preț și Disponibilitate sumele la care se vinde în România și detalii despre o ofertă specială de lansare. 

HUAWEI Watch Fit 3

Înainte însă trebuie să reamintim faptul că HUAWEI Watch Fit 3 sosește echipat cu un ecran AMOLED de 1.82 inch, ce oferă rată de refresh de 60Hz și un raport corp-display de 77%. Are densitate de 347 PPI, iar luminozitatea maximă urcă până la un uriaș 1500 nits. Ceasul vine cu baterie generoasă, cu 7 zile autonomie într-un ritm normal, sau 10 zile la utilizare mai light. 

HUAWEI Watch Fit 3, prețuri în România:  

  Preț Disponibilitate Cadou
eMAG       
evoMAG      
HUAWEI Store  769 lei Precomandă căști FreeBuds SE 2, curea extra
Compari       

Huawei Watch Fit 3 ne oferă funcții fitness next-gen precum Stay Fit, sugestii smart și exerciții fitness unice cu ghidare vocală și animație. Avem și watch face-uri variate, acces la calendar, laternă, plus un sistem avansat de monitorizare somn, HUAWEI TruSleep 4.0 pentru precizie de top.

Ceasul are corp din aluminiu, măsoară 9.99 mm în grosime și cântărește doar 26 grame. Bifăm certificarea 5ATM, 4 GB stocare, apelare via Bluetooth și monitorizare puls, SpO2. Culorile disponibile sunt negru, argintiu, auriu și roz.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Preț și disponibilitate HUAWEI Watch Fit 3 în România (căști wireless și curea extra cadou)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type