Prima pagină » Prinţul Archie, fiul lui Harry și Meghan, a împlinit cinci ani. El nu și-a petrecut nicio zi de naștere alături de familia sa britanică

Prinţul Archie, fiul lui Harry și Meghan, a împlinit cinci ani. El nu și-a petrecut nicio zi de naștere alături de familia sa britanică

de Roboțelul @ iDOR.info
printul-archie,-fiul-lui-harry-si-meghan,-a-implinit-cinci-ani.-el-nu-si-a-petrecut-nicio-zi-de-nastere-alaturi-de-familia-sa-britanica

Născut la Londra, Archie îşi sărbătoreşte împlinirea celor cinci ani în California, acolo unde Prințul Harry și Meghan Markle s-au stabilit după cinci luni de la naşterea primului lor copil.

Cei doi copii ai ducilor de Sussex, Archie şi Lilibet, foto arhivă

Prințul Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut cu o săptămână mai târziu decât era prevăzut, la un spital exclusivist din Londra, într-o cameră împodobită cu lumânări electrice și o fotografie a Prințesei Diana. Primele imagini publicate două zile mai târziu îl arătau cum era prezentat regretatei regine și prințului Philip – străbunicii săi – și Doriei Ragland, bunica sa.

Vorbind de la Windsor în ziua în care s-a născut fiul său, prințul Harry a declarat încântat că nașterea lui Archie a fost „cea mai uimitoare experiență pe care mi-aș fi putut imagina vreodată”.

Din cauza disensiunilor regale, care au dus la mutarea lui Harry și a lui Meghan în California, Archie și-a petrecut doar primele cinci luni de viață în Marea Britanie. Aceasta înseamnă că, așa cum a spus anterior ducele de Sussex, SUA este pentru el „acasă”, potrivit Daily Mail.

Detalii despre viața lui Archie şi a surorii sale mai mici, Lilibet, în vârstă de doi ani, au fost dezvăluite în seria de documentare de pe Netflix a lui Harry și Meghan anul trecut. El a fost văzut alergând pescăruși pe plajă, ajutându-și părinții să culeagă portocale în grădină și jucându-se cu cei doi câini ai familiei, un labrador și un beagle.

Într-un interviu acordat revistei The Cut, Meghan a povestit că, la un moment dat, jucăria preferată a lui Archie era un stetoscop, cu care îi consulta pe toţi, prefecându-se că e doctor.

Alte imagini din serialul Netflix îl arată pe tânărul membru al familiei regale arătându-și talentul muzical, cântând la un pian micuț.

Când străbunica sa, regina Elisabeta a II-a, a murit, în septembrie 2022, Archie și Lilibet au rămas în California și au fost îngrijiți de bunica lor maternă, Doria Ragland, și de bonele lor.

Prințul Archie nu și-a petrecut nicio zi de naștere alături de familia sa britanică.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prinţul Archie, fiul lui Harry și Meghan, a împlinit cinci ani. El nu și-a petrecut nicio zi de naștere alături de familia sa britanică

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type