Prima pagină » Smiley, fotografie emoţionantă cu Josephine. Cum s-au pozat cei doi de 1 Mai – Playtech Știri

Smiley, fotografie emoţionantă cu Josephine. Cum s-au pozat cei doi de 1 Mai – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info
smiley,-fotografie-emotionanta-cu-josephine.-cum-s-au-pozat-cei-doi-de-1-mai-–-playtech-stiri

De 1 Mai, Smiley a postat pe contul personal de Instagram o absolut emoționantă cu fiica lui și a Ginei Pistol, micuța Josephine. Artistul a ales să-și petreacă timpul liber alături de micuța sa. Dacă în alți ani alegea să meargă la distracție cu prietenii, acum, artistul a simțit nevoia să stea cu Josephine. Cum s-au pozat cei doi?

Cum s-a fotografiat Smiley cu fiica lui, de 1 Mai

De când a devenit tătic, Smiley nu-și mai încape în piele de bucurie și încearcă să petreacă cât mai mult timp în compania lui Josephine. Celebrul cântăreț și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată în martie 2021.

Pe 1 Mai, solistul și-a încântat fanii cu o poză de milioane. El s-a pozat alături de micuța lui, însă fără a-i dezvălui chipul. Cei doi părinți au ales să nu îi arate chipul până acum, dar fetița face deja furori în mediul online. Orice postare cu ea adună multe comentarii din partea fanilor. Așa s-a întâmplat și de această dată cu postarea lui Smiley, când fanii i-au lăsat multe mesaje frumoase.

Josephine a împlinit 3 ani

Și Gina Pistol obișnuiește să posteze pe rețelele de socializare momente speciale alături de fiica ei. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a publicat un scurt filmuleț în care Josephine cânta la pian, iar fanii s-au topit. În luna martie 2024, micuța a împlinit 3 ani.

„Fiica a făcut 3 ani… se îndreaptă spre 14!”, a scris emoționată Gina Pistol pe pagina sa de Instagram, unde a publicat și o imagine cu Josephine.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Smiley, fotografie emoţionantă cu Josephine. Cum s-au pozat cei doi de 1 Mai – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type