Prima pagină » Sport fără stres: 7 motive să faci mişcare acasă

Sport fără stres: 7 motive să faci mişcare acasă

de I.T
sport-fara-stres:-7-motive-sa-faci-miscare-acasa

Sportul nu trebuie să fie un motiv de stres sau agitaţie, dimpotrivă. Mişcarea se poate transforma în momentul preferat al zilei, mai ales dacă tu decizi când şi cum faci sport. Sportul acasă este o idee excelentă, fie că eşti la început de drum, fie că faci deja mişcare, însă ai un program încărcat sau o mulţime de responsabilităţi pe umeri.

Descoperă mai jos 7 motive care te vor convinge cu siguranţă să dai o şansă sportului acasă:

Poţi testa mai multe antrenamente într-un timp scurt

Antrenamentele acasă îţi permit să testezi mai multe tipuri de mişcare într-un timp scurt. În aceeaşi zi, poţi încerca o clasă scurtă de Yoga, dar şi un antrenament de dans, dacă nu ştii ce să alegi. Tutorialele online fac ca totul să decurgă mai uşor.

Vremea de afară nu mai este un impediment

Dacă vremea urâtă te făcea să îţi pierzi motivaţia de a face sport, acest lucru nu se va mai aplică când faci sport acasă. Nu trebuie să ieşi în ploaie sau viscol şi nici pe canicula pentru a ajunge la un centru de sport, ci poţi face asta în intimitatea casei tale. În acest fel, va fi mai uşor să îţi păstrezi rutină de mişcare.

Te mişti în ritmul tău

Mişcarea acasă îţi permite să te mişti în ritmul tău, fără influenţe din exterior. Nu vei mai simţi nevoia de a ridica la fel de multe greutăţi precum alte persoane din sală sau de a alerga la fel de repede precum partenerii de jogging. Poţi face totul exact aşa cum simţi, fără grabă.

Ai o mulţime de tipuri de mişcare din care să alegi

Sportul acasă înseamnă mai mult decât genuflexiuni, fandări şi flotări. În ziua de azi, ai o mulţime de tipuri de mişcare din care să alegi, de la Zumba şi până la Yoga, Barre, Pilates sau antrenamente cu benzi elastice. O mulţime de antrenori şi aplicaţii dedicate oferă mii de variante pentru toţi cei interesaţi, atât gratuit, cât şi contra cost.

Poţi urmări filmele sau serialele preferate

Cine spune că trebuie să urmăreşti filmele sau serialele preferate din pat sau de pe canapea? Poţi face asta şi în timp ce faci mişcare, de la exerciţii simple şi până la Yoga. Vei avea această ocazie dacă alegi să faci sport acasă, într-o încăpere unde ai televizor.

Dacă vrei să asculţi muzică sau podcasturi, poţi să foloseşti căştile wireless atunci când faci sport acasă. Căştile wireless îţi oferă toată libertatea de mişcare de care ai nevoie, pe lângă calitatea sonoră. Mai mult, poţi să conectezi căştile wireless şi la TV foarte uşor, atunci când urmăreşti seriale sau filme.

În afară de căştile wireless clasice, mai poţi încerca şi căşti de gaming fără fir, pentru o calitate înaltă a sunetului.

Îi poţi implica şi pe cei dragi

Atunci când alegi să faci sport acasă, poţi să îi implici şi pe cei dragi, astfel încât să vă încurajaţi unul pe celălalt. Partenerul său partenera îţi poate deveni aliat în misiunea de a face mişcare, unde mai pui că este foarte uşor să găsiţi o jumătate sau o oră în care să vă antrenaţi împreună acasă.

Te poţi bucura de mişcare acasă şi alături de copii, fie că faceţi Yoga, fie că săriţi coarda sau încercaţi exerciţii precum genuflexiunile ori fandările.

Te îmbraci oricum ai chef

Mişcarea acasă nu impune o anume ţinută, cât timp te simţi confortabil. Poţi face sport desculţ/a sau în şosete, poţi alege haine de casă sau chiar o pijama. Astfel, vei avea toată libertatea când vine vorba de ţinute sport, fără să îţi faci griji legate de asortarea hainelor sau de crearea unui outfit modern.

Atunci când alegi să faci mişcare acasă te vei bucura de o mulţime de avantaje. Te poţi mişca în ritmul tău, ai o mulţime de tipuri de antrenamente din care să alegi, iar vremea de afară nu va mai fi o problemă. În plus, poţi să te îmbraci oricum ai chef, fără să îţi baţi capul cu alegerea unei ţinute.

Post-ul Sport fără stres: 7 motive să faci mişcare acasă apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sport fără stres: 7 motive să faci mişcare acasă

Autor/editor: I.T

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type