Prima pagină » Un șobolan uriaș a „atacat” clienții unui restaurant McDonald

Un șobolan uriaș a „atacat” clienții unui restaurant McDonald

de Roboțelul @ iDOR.info
un-sobolan-urias-a-„atacat”-clientii-unui-restaurant-mcdonald

Duminica, 24 Septembrie 2023, ora 17:26

5124 citiri

Un șobolan uriaș a „atacat” clienții unui restaurant McDonald's.

Personalul a lovit rozătorul până la moarte FOTO Twitter

Angajații McDonald’s din Marea Britanie ar fi ucis „în mod inuman” cu o mătură un șobolan uriaș, temându-se că ar putea ataca copiii, scrie Daily Star.

O mamă îngrozită, Camilla Oladokun, a spus că nu va mai mânca niciodată la acest fast-food după ce ea și fiica ei, Jana, în vârstă de trei ani, au fost atacate de o rozătoare uriașă la restaurantul din Londra Westfield Stratford City.

O tânără de 21 de ani a spus că a fost „dezgustată” când personalul a lovit rozătorul până la moarte, făcându-i pe clienții care priveau să „țipe de groază”.

În filmările care s-au răspândit pe rețelele de socializare, rozătoarea poate fi văzută alergând pe podeaua restaurantului și ascunzându-se în spatele scaunelor, în timp ce angajații McDonald’s încearcă în grabă să-l prindă.

„Muncitorii vorbeau foarte tare și părea că se întâmplă ceva. Unul dintre ei avea o mătură și atunci am văzut ceva alergând pe podea. Mi-am scos telefonul dar l-am văzut că vine spre mine.În acel moment am oprit înregistrarea pentru că a trebuit să-mi iau fiica. Mi-era teamă că o va ataca.Șobolanul alerga literalmente în jurul nostru și mi-era teamă că va face ceva. Știu că ar putea fii agresivi, pot musca, ceea ce poate duce la probleme. Nu aveam griji de mine, pur si simplu nu-l doream lângă bebelus. A fost imens. Nu am vazut niciodata un șobolan atat de mare”, a spus tânără mamă.

După ce au prins rozătoarea, angajații McDonald’s au început să-l „bată” până la moarte cu o mătură.

„Nu voi mai merge niciodată la McDonald’s în Marea Britanie. Dacă va trebui, nu va fi în această zonă”, a spus clienta nemulțumită, care a spus că va boicota fast food-ul de acum înainte.

Eveniment Quarterly Report

Acoperișul unei case, distrus de o bucată de gheață căzută de pe un avion. Unde a avut loc incidentul șocant VIDEO

O femeie din Marea Britanie a rămas șocată după ce s-a trezit cu o mare gaură în tavanul casei, relatează The Mirror. Femeia vorbea la telefon când a auzit o bubuitură puternică în…

Cum au căzut forțele lui Putin din Crimeea în „capcana pentru crabi“

Atacul asupra cartierului general al Flotei Mării Negre a Federației Ruse din Sevastopol a fost o operațiune specială numită „Capcană pentru crabi”, au informat Forțele pentru…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Un șobolan uriaș a „atacat” clienții unui restaurant McDonald

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type