Prima pagină » Mariajul dureros al Prințesei Caroline de Monaco: cine este francezul care i-a frânt inima

Mariajul dureros al Prințesei Caroline de Monaco: cine este francezul care i-a frânt inima

de Roboțelul @ iDOR.info
mariajul-dureros-al-printesei-caroline-de-monaco:-cine-este-francezul-care-i-a-frant-inima

În 1982, când faimoasa ei mamă, Grace Kelly, și-a pierdut viața, prima născută a cuplului princiar, Caroline de Monaco, a fost nevoită să preia rolul de primă doamnă a principatului.

Atunci, tatăl ei, Prințul Rainier a lăudat-o și a declarat pentru presa vremii că „Prințesa Caroline a intrat în pielea mamei ei. Are același spirit ca aceasta”.

caroline de monaco profimedia jpg

În aceste zile, Caroline este mai degrabă o prezență discretă, dar asta nu înseamnă că prințesa nu este o figură importantă în Monaco, ajutându-l pe fratele ei, Albert, atunci când este nevoie de ea. Toți cei apropiați o consideră pe sora suveranului o femeie deosebit de puternică, care a reușit să depășească o mulțime de greutăți în viața personală.

Toată lumea știe despre tragica dispariție a celui de-al doilea ei soț, Stefano Casiraghi, decedat înainte de vreme într-un accident nautic, însă mult mai puțin cunoscute sunt detaliile despre primul ei mariaj, unul la fel de nefericit, dar din alte motive.

Prima căsnicie a Prințesei Caroline a fost, practic, un dezastru. În 1978, la doar 21 de ani, frumoasa monegască s-a căsătorit cu un bancher francez cu 17 ani mai mare decât ea, pe nume Philippe Junot. Părinților ei, în special, mamei ei, Prințesei Grace, nu le-a plăcut Junot de la început și, aparent, au simțit că mariajul este doar o modalitate prin care Caroline se răzvrătește. Într-adevăr, această uniune nu a durat decât doi ani.

Caroline de Monaco și primul ei soț, Philippe Junot foto profimedia

Imaginea 1/6: Caroline de Monaco și primul ei soț, Philippe Junot foto profimedia

În tot acest timp, Caroline a fost stânjenită și cu inima frântă, pentru că Junot era un binecunoscut Casanova care se zvonește că a înșelat-o pe tot parcursul relației lor. Cu puțin timp înainte de despărțire, Junot a fost văzut în compania altei tinere, susținând pentru The Washington Post că „mariajul nostru nu este mai mult decât o formalitate. Nu există nimic care ne ține împreună”.

Mai târziu, francezul a declarat pentru publicația Ladies Home Journal că prințesa era foarte geloasă atunci când el dansa cu alte femei și că sora lui Albert a ripostat flirtând, la rândul ei, cu alți bărbați. Junot chiar a sugerat că este în regulă ca un bărbat să-i fie infidel soției sale, atâta timp cât el nu își face aventura publică. Cu toate acestea, Junot a dat vina pe mass-media pentru despărțirea lor, spunând că „presa este responsabilă pentru crearea unei atmosfere de infidelitate între Caroline și mine”.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mariajul dureros al Prințesei Caroline de Monaco: cine este francezul care i-a frânt inima

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type