Prima pagină » Selecționerul naționalei de rugby a României, după turneul catastrofal de la Cupa Mondială: Trebuie să învățăm multe lucruri.

Selecționerul naționalei de rugby a României, după turneul catastrofal de la Cupa Mondială: Trebuie să învățăm multe lucruri.

de Redacția @ digi24.ro
selectionerul-nationalei-de-rugby-a-romaniei,-dupa-turneul-catastrofal-de-la-cupa-mondiala:-trebuie-sa-invatam-multe-lucruri.

România a primit încă o lecție dură la Cupa Mondială de rugby, dar dacă învață din aceste experiențe jucătorii pot deveni mai buni, a declarației de selecție națională de rugby a României, Eugen Apjok, după înfrângerea drastică cu 84-0 a „Stejarilor”, sâmbătă. seara, în Grupa B, în faţa Scoţiei. De asemenea, atacantul Adrian Motoc a spus că „a fost o onoare” pentru echipa României să joace contra unor echipe precum Africa de Sud, Irlanda și Scoția, informează Reuters, preluată de Agerpres.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Selecționerul naționalei de rugby a României, după turneul catastrofal de la Cupa Mondială: Trebuie să învățăm multe lucruri.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type