Prima pagină » Prietena fostei regine îl compătimește pe Harry: Meghan se aștepta să joace un rol la palat

Prietena fostei regine îl compătimește pe Harry: Meghan se aștepta să joace un rol la palat

de Roboțelul @ iDOR.info
prietena-fostei-regine-il-compatimeste-pe-harry:-meghan-se-astepta-sa-joace-un-rol-la-palat

Lady Glenconner, prietena din copilărie a regretatei Regine Elisabeta a II-a, a blamat-o pe Meghan Markle pentru simplul fapt că își închipuia că viața regală se aseamănă cu cea a unui star de cinema.

Vorbind în podcastul lui Gyles Brandreth, Lady Glenconner și-a exprimat părerea cu privire la așteptările pe care le avea fosta actriță americană înainte de-a intra în familia regală: „Cred că Meghan chiar nu și-a putut imagina ce se aștepta de la ea”, a declarat una dintre persoanele care l-a cunoscut cel mai bine fostul monarh britanic.

Într-o perioadă scurtă, de numai patru ani, Meghan l-a întâlnit pe Prințul Harry, s-a măritat cu el și apoi a luat decizia, împreună cu soțul ei, de-a renunța la responsabilitățile regale și-a părăsit țara natală a tatălui copiilor ei. Cei doi soți regali locuisc acum în SUA împreună cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie (4) și Prințesa Lilibet (2), după ce Markle s-a chinuit să se adapteze la viața regală și-a eșuat.  

„Cred că Meghan se aștepta că va fi cam ca la Hollywood, să joace un rol și atât. Se gândea că mare lucru nu e de făcut decât să se plimbe într-o caleașcă din aur și chestii de genul acesta”, a continuat să explice Lady Glenconner.

Lady Glenconner a fost Lady-in-waiting pentru Prințesa Margaret și-a avut acces la informații din interor ca nimeni altcineva, motiv pentru care își poate da cu părerea în cunoștință de cauză: „De fapt, să fii membru al familiei regale este extrem de plictisitor”.

Fosta prietenă din copilărie a răposatei regine a vorbit și despre faptul că, la Încoronarea Regelui Charles al III-lea, a fost așezată lângă omul politic american John Kerry și-a putut, astfel, să-l întrebe despre cum sunt văzuți Ducii de Sussex în Statele Unite.   

Aceasta a primit un răspuns care coincide cu al ei: „Mi-a spus că ei toți îl compătimesc foarte, foarte mult pe Harry. Și apoi a zis că nu vrea să intre în detalii…”.

În 2019, când Harry și Meghan făceau încă parte din familia regală, Meghan a vorbit, spre surprinderea noastră, a tuturor, despre cum i se părea ei noul rol pe care-l avea de jucat: „Nu m-am gândit niciodată că o să fie ușor, dar mă gândeam că o să fie măcar cinstit”, a dezvăluit fosta actriță americană în documentarul ITV Harry & Meghan: An African Journey. „Iar acest aspect este extrem de greu de acceptat”.  

Mai multe pentru tine…

Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle

Imaginea 1/7: Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle

Meghan a dezvăluit că prietenii ei au avertizat-o înainte de-a păși spre altar la brațul lui Harry, că simplul fapt că va face parte din cea mai faimoasă familie din lume o va expune ca niciodată până atunci, dar ea, din dragoste, tot a făcut pasul cel mare și s-a măritat cu cel pe care-l iubea nespus: „Sincer vă spun că n-am avut nicio idee cum va fi, ceea ce poate fi greu de înțeles sau auzit”.

foto – GettyImages, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prietena fostei regine îl compătimește pe Harry: Meghan se aștepta să joace un rol la palat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type