Prima pagină » Un bărbat a fost condamnat la închisoare și va plăti zeci de mii de euro daune morale, după ce a aruncat o petardă la întâmplare.

Un bărbat a fost condamnat la închisoare și va plăti zeci de mii de euro daune morale, după ce a aruncat o petardă la întâmplare.

de Redacția @ digi24.ro
un-barbat-a-fost-condamnat-la-inchisoare-si-va-plati-zeci-de-mii-de-euro-daune-morale,-dupa-ce-a-aruncat-o-petarda-la-intamplare.

Un bărbat a fost condamnat, zilele trecute, la 10 luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei, după ce o petardă pe care o aruncase la întâmplare a orbit parțial o tânără. Sa întâmplat în noaptea de Revelion, pe o stradă din Satu Mare. În urma procesului care a urmat, instanța a decis și că individul trebuie să-i plătească victimei sale daune morale și materiale de peste 20.000 de euro, scrie PresaSM.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Un bărbat a fost condamnat la închisoare și va plăti zeci de mii de euro daune morale, după ce a aruncat o petardă la întâmplare.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type