Prima pagină » VIDEO | O Tesla Model X a ars în totalitate deși era complet scufundată în apă

VIDEO | O Tesla Model X a ars în totalitate deși era complet scufundată în apă

de Roboțelul @ iDOR.info
video-|-o-tesla-model-x-a-ars-in-totalitate-desi-era-complet-scufundata-in-apa

Un video postat de pompierii din Florida, SUA, arată o Tesla Model X care arde ca o torță deși este complet scufundată sub apă.

Să lansezi la apă o ambarcațiune se poate dovedi, uneori, o operațiune foarte costisitoare. Asta a descoperit pe propria piele un cuplu din Floria, Statele Unite ale Americii.

Cei doi au încercat să lanseze la apă un jet ski, dar lucrurile au luat o turnură incendiară.

Tesla Model X a ars în totalitate deși era complet scufundată în apă

În momentul în care au încercat să poziționeze remorca pentru a lansa la apă ambarcațiunea, mașina celor doi, o Tesla Model X, a pierdut aderența.

Vehiculul electric a alunecat pe rampă și a ajuns în apă. Imediat, au apărut numeroase mesaje de eroare în bord, iar femeia, care se afla la volan, a rămas blocată în interiorul mașinii.

Pentru a ieși a avut nevoie de ajutorul partenerului, care se afla pe jet ski. La scurt timp, mașina a luat foc și a ars în totalitate, deși era complet scufundată.

Pompierii din Florida, ajunși la locul incidentului, au privit neputincioși cum flăcările ieșeau de sub apă și mistuiau vehiculul.

Vehiculul a pierdut tracțiunea și a alunecat. Se pare că apa sărată a reacționat apoi cu componentele electronice, provocând un scurtcircuit. Incendiul declanșat a ars pentru o perioadă prelungită de timp. Focul a fost lăsat să ardă sub apă până s-a stins singur”, au explicat pompierii, citați de carscoops.com.

Și chiar și după ce focul s-a stins și mașina electrică a fost scoasă din apă, pericolul nu a trecut.

Pompierii au explicat că aceasta a fost încărcată pe un transportator special și a fost urmată de o mașină de pompieri până la un loc special de depozitare, izolat. Aici, mașina va fi ținută câteva zile, pentru că pericolul de reaprindere a bateriilor este foarte ridicat.

VIDEO




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: VIDEO | O Tesla Model X a ars în totalitate deși era complet scufundată în apă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type