Prima pagină » Moartea unei tinere după o operație de mărire a feselor forțează o întâlnire între oficiali din Turcia și Marea Britanie.

Moartea unei tinere după o operație de mărire a feselor forțează o întâlnire între oficiali din Turcia și Marea Britanie.

de Redacția @ digi24.ro
moartea-unei-tinere-dupa-o-operatie-de-marire-a-feselor-forteaza-o-intalnire-intre-oficiali-din-turcia-si-marea-britanie.

Oficiali din Marea Britanie urmează să se întâlnească cu omologi ai lor din domeniul sănătății din Turcia după ce o tânără britanică a murit după o operație de „lifting brazilian” (de modelare a feselor) realizată la o clinică din Turcia. O anchetă a stabilit că femeia primise „informații limitate” legat de riscuri, scrie The Guardian.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Moartea unei tinere după o operație de mărire a feselor forțează o întâlnire între oficiali din Turcia și Marea Britanie.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type