Prima pagină » Rafila spune că România a plătit 2,5 miliarde de lei pentru 35 de milioane de doze de vaccin. „N-am fost întrebat despre necesități”

Rafila spune că România a plătit 2,5 miliarde de lei pentru 35 de milioane de doze de vaccin. „N-am fost întrebat despre necesități”

de Redacția @ digi24.ro
rafila-spune-ca-romania-a-platit-2,5-miliarde-de-lei-pentru-35-de-milioane-de-doze-de-vaccin.-„n-am-fost-intrebat-despre-necesitati”

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a dezvăluit sâmbătă ce sumă a plătit țara noastră pentru serurile cumpărate în pandemie: 2,5 miliarde de lei pentru 35 de milioane de doze pe care le-am primit din cele 80 contractate. România, alături de alte țări, a înștiințat printr-o scrisoare Comisia Europeană că avem suficiente vaccinuri în stoc și renunțăm la surplusul de 45 de milioane de doze.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Rafila spune că România a plătit 2,5 miliarde de lei pentru 35 de milioane de doze de vaccin. „N-am fost întrebat despre necesități”
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type