Prima pagină » Ce i-au făcut lui Diane Kruger înainte de rolul din Troia, cu Brad Pitt

Ce i-au făcut lui Diane Kruger înainte de rolul din Troia, cu Brad Pitt

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-i-au-facut-lui-diane-kruger-inainte-de-rolul-din-troia,-cu-brad-pitt

Actrița de origine germană Diane Kruger a declarat că a trecut prin momente dificile în timpul preselecției pentru rolul Elena din filmul „Troia”, cu Brad Pitt în rolul principal.

Ea a dezvăluit că în perioada audițiilor pentru film studioul a făcut-o să se simtă ca o „bucată de carne”.

„Îmi amintesc că dădeam teste pentru ‘Troia’ și a trebuit să merg la șeful studioului îmbrăcată în costum. M-am simțit ca o bucată de carne, privită de sus până jos și întrebată ‘De ce crezi că ar trebui să joci acest rol?’”, a declarat actrița, pentru Variety.

Momentul s-a petrecut înainte de izbucnirea scandalului #MeToo.

Actrița nu a spus cine a fost persoana care a făcut-o să se simtă așa, dar studioul care a realizat filmul este Warner Bros.

Citește și: N-o cheamă Jolie sau Aniston! Femeia pe care Brad Pitt încă o iubește, deși s-au despărțit de 30 de ani. Ce simte ea pentru el?

„Troia” a consemnat încasări de peste 500 de milioane de dolari la nivel mondial și a fost nominalizat pentru un Premiu Oscar, la categoria costume.

În „Troia”, actrița a jucat alături de nume mari din industria cinematografică, precum Brad Pitt, Orlando Bloom, Brian Cox și Peter O’Toole.

După „Troia”, Kruger a devenit o actriță cunoscută. A jucat, printre alte filme, în „National Treasure” (2004) și apoi, din nou alături de Brad Pitt, în „Inglourious Basterds” (2009).

Actrița a devenit prietenă, după aceste roluri, cu Brad Pitt.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce i-au făcut lui Diane Kruger înainte de rolul din Troia, cu Brad Pitt

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type