Prima pagină » Volkswagen ID.7 – „Passat-ul electric” – a ajuns în România. E poziționat între Tesla Model 3 și Tesla Model S

Volkswagen ID.7 – „Passat-ul electric” – a ajuns în România. E poziționat între Tesla Model 3 și Tesla Model S

de Roboțelul @ iDOR.info
volkswagen-id7-–-„passat-ul-electric”-–-a-ajuns-in-romania.-e-pozitionat-intre-tesla-model-3-si-tesla-model-s

​Volkswagen ID.7 a ajuns în România, ca vârf de gamă al automobilelor electrice Volkswagen. ID.7 costă de la 53.335 Euro (inclusiv TVA) în sus, având autonomie omologată (WLTP) 621 km. Mașina e prezentă în principalele centre comerciale din țară, în Decembrie 2023 – Ianuarie 2024, poate fi văzută și la dealeri, iar din primăvară încep livrările către primii clienți. În 2024 va fi comercializată și o versiune break a modelului, una cu tracțiune integrală (GTX) și una cu baterie mai mare.

Volkswagen ID.7Foto: Dragos Savu

Prin dimensiuni și preț, ID.7 e poziționat între Tesla Model 3 și Tesla Model S. Altfel, deocamdată ID.7 nu are un concurent direct pe piață. Dimensiunile sale sunt apropiate de cele ale lui Volkswagen Arteon.

ID.7 mai este numit și Passat-ul electric pentru că varianta de caroserie sedan a lui Passat nu mai există. Locul său a fost luat de ID.7, care are aspect de sedan, însă beneficiază de hayon (liftback), precum Skoda Superb.

Citește articolul integral pe 0-100.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Volkswagen ID.7 – „Passat-ul electric” – a ajuns în România. E poziționat între Tesla Model 3 și Tesla Model S

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă