Prima pagină » Boala care a făcut-o pe Kelly Clarkson să slăbească mult: „Nu am fost șocată când am aflat”

Boala care a făcut-o pe Kelly Clarkson să slăbească mult: „Nu am fost șocată când am aflat”

de Roboțelul @ iDOR.info
boala-care-a-facut-o-pe-kelly-clarkson-sa-slabeasca-mult:-„nu-am-fost-socata-cand-am-aflat”

De aproape un an, Kelly Clarkson promovează o nouă imagine. Artista de 41 de ani, care a trecut printr-un divorț dureros și este mama a doi copii, spune că s-a pus pe slăbit după ce medicii i-au atras atenția asupra sănătății sale. Nu a făcut-o, însă, imediat.

Citește și: Kelly Clarkson, noi declarații despre divorțul traumatizant. Ce i-au spus cei doi copii a fost sfâșietor pentru cântăreață

kelly clarkson

Kelly Clarkson, 2015 / Foto: Profimedia

„Nu am fost șocată. Mi-au spus că sunt prediabetică și să sunt chiar la limită. Cam asta s-a întâmplat și ei bine, nu am fost șocată. Eram puțin supraponderală. Am așteptat doi ani și abia apoi am făcut ceva în legătură cu asta”, a povestit cântăreața în emisiunea ei, The Kelly Clarkson Show, după ce actorul Kevin James i-a spus că arată grozav.

kelly clarkson (4)

Kelly Clarkson, noiembrie 2023 / Foto: Profimedia

Citește și: Kelly Clarkson, transformare radicală. După ce și-a surprins fanii cu noua siluetă, acum a optat pentru o nouă schimbare de look

Recent, Kelly și-a deschis sufletul și în fața celor de la publicația People în legătură cu subiectul care s-a rostogolit în ultimele luni în presă.

În ceea ce privește schimbarea ei de look și multele kilograme pe care le-a dat jos, Clarkson spune că activitățile pe care le face cu cei mici sunt responsabile pentru pierderea în greutate, mai ales după ce s-au mutat din Los Angeles în New York. Merge în parc cu ei, plimbă câinii, merg la muzee sau la înghețată. „Să mergi pe jos prin oraș e chiar sport. Acum sunt pasionată și de saunele cu infraroșu, plus că mai fac și câte o scufundare în apă rece. Mănânc sănătos. Am slăbit pentru că l-am ascultat pe doctorul meu, câțiva ani nu am făcut-o. 90% din timp sunt bine pentru că o dietă cu proteine îmi face bine. Sunt o fată din Texas, îmi place carnea”, a mai declarat Kelly pentru People.

Artista a fost suspectată că a apelat la un medicament pentru diabetici pentru a slăbi, având în vedere că în decurs de câteva luni s-a transformat total.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Boala care a făcut-o pe Kelly Clarkson să slăbească mult: „Nu am fost șocată când am aflat”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type