Prima pagină » Gaia, portretul din frunze uscate și zăpadă făcut de un tânăr din Hunedoara. „M-am urcat în copaci ca să îmi iau puncte de reper”

Gaia, portretul din frunze uscate și zăpadă făcut de un tânăr din Hunedoara. „M-am urcat în copaci ca să îmi iau puncte de reper”

de Redacția @ digi24.ro
gaia,-portretul-din-frunze-uscate-si-zapada-facut-de-un-tanar-din-hunedoara.-„m-am-urcat-in-copaci-ca-sa-imi-iau-puncte-de-reper”

Portret inedit realizat, zilele trecute, de un tânăr din Hunedoara. Cu ajutorul zăpezii și a frunzelor uscate, artistul a „creionat” un portret de femeie de aproape 500 mp. A numit-o Gaia, iar rezultatul celor 9 ore de muncă a făcut ca imaginile surprinse din dronă să devină virale. „M-am urcat în copaci ca să îmi iau puncte de reper”, a povestit Șerban Paul pentru Cronica Văii Jiului.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Gaia, portretul din frunze uscate și zăpadă făcut de un tânăr din Hunedoara. „M-am urcat în copaci ca să îmi iau puncte de reper”
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type