Prima pagină » A încercat să treacă neobservată, într-o apariție rară în public. Meg Ryan, fotografiată într-o parcare, îmbrăcată în trening, cu o pălărie pe cap

A încercat să treacă neobservată, într-o apariție rară în public. Meg Ryan, fotografiată într-o parcare, îmbrăcată în trening, cu o pălărie pe cap

de Roboțelul @ iDOR.info
a-incercat-sa-treaca-neobservata,-intr-o-aparitie-rara-in-public.-meg-ryan,-fotografiata-intr-o-parcare,-imbracata-in-trening,-cu-o-palarie-pe-cap

Articol publicat 15 februarie 2024

Meg Ryan este una dintre cele mai discrete actrițe de la Hollywood. Actrița a fost fotografiată într-o apariție rară în public, în Santa Barbara, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Ryan a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta spre un restaurant.

Vedeta din „When Harry Met Sally” a optat pentru confort și a îmbrăcat o jachetă neagră, pantaloni de trening, adidași și o pălărie.

La scurt timp, starul în vârstă de 62 de ani a revenit în parcare, cu prânzul la pachet, a urcat în mașina sa și a plecat.

Cine este unicul copil din căsnicia de 10 ani a lui Meg Ryan cu Dennis Quaid. Jack are 31 de ani și a călcat pe urmele părinților lui celebri

Într-un interviu recent pentru Glamour, actrița care și-a început cariera de succes la Hollywood în anii 80, a vorbit despre îmbătrânire și a spus: „Cultura noastră este atât de obsedată de tinerețe”.

„Acum, că sunt o persoană în vârstă, îmi iubesc anii din buletin. Îmi place unde sunt. Să îmbătrânești nu este ceva înfricoșător”, a spus ea. „Toți ajungem acolo. Mi-aș fi dorit ca cineva să-mi fi spus mai devreme: Relaxează-te. Este ceea ce este. Nu da atenție obstacolelor”.

Ryan a devenit mai încrezătoare în ea pe măsură ce au trecut anii, explicând: „Există o perioadă în adolescență și la 20 de ani când încerci tot felul de personalități pentru a-ți da seama cine ești, cine vrei să fii. Cu vârsta, ajungi într-un loc în care spui ce vrei să spui fără să te mai gândești la ce va urma. Pur si simplu spui doar ce vrei”.

În ianuarie, Meg a apărut pe covorul roșu într-o rochie fără bretele, cu paiete negre, la cea de-a 29-a ediție anuală a premiilor Critics Choice din Santa Monica.

Meg Ryan, la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia

Meg Ryan, la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: A încercat să treacă neobservată, într-o apariție rară în public. Meg Ryan, fotografiată într-o parcare, îmbrăcată în trening, cu o pălărie pe cap

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type