Prima pagină » Cel puțin 100 de persoane au fost arestate, inclusiv în Moscova și Sankt Petersburg, la manifestările de comemorare a lui Navalnîi.

Cel puțin 100 de persoane au fost arestate, inclusiv în Moscova și Sankt Petersburg, la manifestările de comemorare a lui Navalnîi.

de Redacția @ digi24.ro
cel-putin-100-de-persoane-au-fost-arestate,-inclusiv-in-moscova-si-sankt-petersburg,-la-manifestarile-de-comemorare-a-lui-navalnii.

Poliția din Rusia a luat măsuri represive împotriva persoanelor adunate pentru a comemora moartea liderului opoziției Alexei Navalnîi. O organizație pentru drepturile omului susține că cel puțin 100 de persoane au fost arestate, transmite Sky News.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Cel puțin 100 de persoane au fost arestate, inclusiv în Moscova și Sankt Petersburg, la manifestările de comemorare a lui Navalnîi.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type