Prima pagină » Dakota Johnson i-a înfuriat pe șefii de la „Madame Web”, după ce a spus că nu o miră dezastrul de la box office: „Nu și-a asumat nicio responsabilitate”

Dakota Johnson i-a înfuriat pe șefii de la „Madame Web”, după ce a spus că nu o miră dezastrul de la box office: „Nu și-a asumat nicio responsabilitate”

de Roboțelul @ iDOR.info
dakota-johnson-i-a-infuriat-pe-sefii-de-la-„madame-web”,-dupa-ce-a-spus-ca-nu-o-mira-dezastrul-de-la-box-office:-„nu-si-a-asumat-nicio-responsabilitate”

Articol publicat 15 martie 2024

„Madame Web”, filmul cu buget de 80 de milioane de dolari în care Dakota Johnson a jucat rolul principal, a fost o dezamăgire la box office. Pelicula a generat mai puțin de 100 de milioane de dolari în toată lumea, una dintre cele mai mici sume când vine vorba de producțiile cu supereroi.

Dakota a făcut o declarație care i-a înfuriat pe cei de la studioul de producție. Actrița de 34 de ani a spus că „înțelege” de ce filmul a fost un eșec, iar comentariul ei nu a rămas neremarcat de șefi. Tânăra este acuzată că a „a tras în jos” filmul și că „nu și-a asumat nicio responsabilitate”, după ce a recunoscut că nu a văzut pelicula și a făcut și alte câteva declarații.

Citește și: Pe covorul roșu apare în rochii decoltate, dar la cumpărături e de nerecunoscut. Cum arată Dakota Johnson într-o zi normală din viața ei

„Multe persoane de la studio pun la îndoială puterea ei ca star de cinema. Felul în care a reacționat la acest eșec o va prinde din urmă cel mai probabil. Nu orice film funcționează, dar se depune multă muncă și pentru cele mai slabe, iar ca vedeta să-l desconsidere oferă o imagine urâtă. Dakota este privită cu dispreț din cauza felului în care a vorbit despre film, pentru că toată lumea din producție se gândește la ce s-ar fi întâmplat dacă filmul ar fi fost același, dar ar fi avut succes la box office. Ea ar fi vorbit probabil despre continuări și s-ar fi considerat norocoasă”, a declarat o sursă din interior pentru Daily Mail

Într-un interviu recent pentru Bustle, Johnson a dat indicii că ar fi prezis lipsa de succes a peliculei. „Din nefericire, nu sunt surprinsă că a mers așa cum a mers, dar, cu siguranță, a fost o experiență pentru mine să fac acest film. Nu făcusem niciodată ceva asemănător și probabil că nu o voi mai face vreodată pentru că nu aparțin acelei lumi. Acum știu asta. Uneori, în această industrie, semnezi pentru ceva și pe măsură ce-l faci, devine un cu totul alt lucru, iar tu ești ceva de genul: ‘Stai, ce?’ Dar a fost o experiență de învățare. Normal că nu e drăguț să faci parte din ceva ce este făcut bucăți, dar nu pot spune că nu înțeleg”, a declarat Dakota.

Citește și: Dakota Johnson, surprinsă pe plajă cu Chris Martin, după ce „Madame Web” a fost un dezastru la box office. Actrița a făcut furori într-un costum de baie alb




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Dakota Johnson i-a înfuriat pe șefii de la „Madame Web”, după ce a spus că nu o miră dezastrul de la box office: „Nu și-a asumat nicio responsabilitate”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type