Prima pagină » Azerbaidjanul vrea să atace din nou Armenia, până la sfârșitul săptămânii pentru a anexa patru sate abandonate din anii 1990.

Azerbaidjanul vrea să atace din nou Armenia, până la sfârșitul săptămânii pentru a anexa patru sate abandonate din anii 1990.

de Redacția @ digi24.ro
azerbaidjanul-vrea-sa-atace-din-nou-armenia,-pana-la-sfarsitul-saptamanii-pentru-a-anexa-patru-sate-abandonate-din-anii-1990.

Armenia s-ar putea confrunta cu un cu Azerbaidjanul, dacă nu face un compromis cu războiul de la Baku și nu returnează patru sate azere pe care le-ar deveni la începutul anilor ’90, a declarat premierul Nikol Pașinian-o înregistrare video publicată. marţi, relatează Reuters.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Azerbaidjanul vrea să atace din nou Armenia, până la sfârșitul săptămânii pentru a anexa patru sate abandonate din anii 1990.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type