Prima pagină » Prințul Harry regretă legătura strânsă cu Kate Middleton, după ce Prințesa de Wales a anunțat că are cancer – B1TV.ro

Prințul Harry regretă legătura strânsă cu Kate Middleton, după ce Prințesa de Wales a anunțat că are cancer – B1TV.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
printul-harry-regreta-legatura-stransa-cu-kate-middleton,-dupa-ce-printesa-de-wales-a-anuntat-ca-are-cancer-–-b1tv.ro

Kate Middleton a anunțat la finalul lunii martie că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un proces de chimioterapie. Vestea a venit după ce, timp de mai multe săptămâni, au existat speculații cu privire la starea de sănătate a Prințesei de Wales, în vârstă de 42 de ani, după ce nu a mai fost văzut public de la Crăciun.

Un expert regal susține că Prințesa de Wales și-a depășit timiditatea inerentă atunci când a dat vestea emoționantă în fața camerei.

Biograful regal Sally Bedell Smith a lăudat discursul „echilibrat” și „sincer” al lui Kate, recunoscând că nu a fost ușor deloc pentru prințesa introvertită din fire.

Prințul Harry regretă legătura strânsă cu Prințesa de Wales, după ce a anunțat că are cancer

Biograful regal a mai spus că Prințesa de Wales a fost „sinceră, demnă, echilibrată și a fost directă”, însă probabil anunțul nu a fost ușor. Ea a declarat pentru People că „Este în mod inerent timidă, iar pentru ca ea să facă asta i-a luat foarte mult”, scrie Independent.

Prințul Harry este „plin de regrete” după ce relația cu Kate a eșuat „în mod spectaculos”, susține biograful regal Duncan Larcombe.

Ducele de Sussex și Kate Middleton au avut o legătură strânsă înainte ca relația lui Harry cu familia sa să se fractureze după ce acesta a făcut mai multe afirmații publice despre rudele sale.

„O veste bombă precum cea a lui Kate pune lucrurile în perspectivă, iar Harry nu este imun la faptul că este plin de regrete și de „ce-ar fi fost dacă”. Kate a fost ca o soră pe care Harry nu a avut-o niciodată și probabil este plin de regrete pentru modul în care relația cu ea și cu William s-a prăbușit atât de spectaculos”, a declarat biograful regal Duncan Larcombe, pentru Mirror.

Motivul pentru care prințul William a lipsit atunci când Kate a dezvăluit că are cancer

Chiar dacă prințul William este ca un stâlp pentru Kate Middleton, prințesa a ales să fie singură atunci când și-a făcut publică boala.

Prințul William a fost de-a dreptul zguduit de această veste, asigurându-se că soția lui primește îngrijirea necesară.

„William este extrem de mândru de soția sa pentru curajul și puterea de care a dat dovadă, nu doar săptămâna aceasta, ci de la operația ei din ianuarie’, spune o sursă: „Acum, mai mult ca oricând, se asigură că soția lui are intimitatea de care are nevoie pentru a se recupera pe deplin și că cei trei copii sunt protejați după ce această știre a fost împărtășită’.

„Este o persoană de încredere, puternică. Ea nu se simte izolată în povestea din cauza lui William, care este lângă ea”, a mai spus o persoană din anturajul lor.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințul Harry regretă legătura strânsă cu Kate Middleton, după ce Prințesa de Wales a anunțat că are cancer – B1TV.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type