Prima pagină » Apple va permite ca aplicaţiile de streaming de muzică din App Store din Spaţiul Economic European să informeze utilizatorii cu privire la modalităţi de a achiziţiona servicii digitale

Apple va permite ca aplicaţiile de streaming de muzică din App Store din Spaţiul Economic European să informeze utilizatorii cu privire la modalităţi de a achiziţiona servicii digitale

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-va-permite-ca-aplicatiile-de-streaming-de-muzica-din-app-store-din-spatiul-economic-european-sa-informeze-utilizatorii-cu-privire-la-modalitati-de-a-achizitiona-servicii-digitale

CUPERTINO, California | Scris de Anca Dumitrescu |

Apple va permite ca aplicaţiile de streaming de muzică din App Store din Spaţiul Economic European să informeze utilizatorii cu privire la alte modalităţi de a achiziţiona servicii digitale, deoarece urmăreşte să respecte o decizie a Uniunii Europene, transmite Reuters.

Anunţul vine la câteva săptămâni după ce producătorul de iPhone a fost amendat de UE cu 1,84 miliarde de euro (1,99 miliarde de dolari) pentru că a împiedicat concurenţa din partea rivalilor de streaming de muzică prin restricţii din App Store.

Comisia Europeană a declarat în martie că restricţiile Apple constituie condiţii comerciale neloiale şi că ar trebui să oprească un astfel de comportament.

În urma unei plângeri din 2019 a serviciului suedez de streaming Spotify, Comisia a acuzat Apple anul trecut că a împiedicat compania suedeză şi alte persoane să informeze utilizatorii cu privire la opţiunile de plată din afara App Store.

Apple a declarat vineri că va permite dezvoltatorilor de aplicaţii de streaming muzical să invite utilizatorii să-şi furnizeze adresa de e-mail pentru a le trimite un link către site-ul web al dezvoltatorului pentru a cumpăra conţinut sau servicii de muzică digitală şi pentru a-i informa despre unde şi cum să achiziţioneze articole, precum şi pretul.

Compania a spus că anunţul oferă ”şi mai multă” flexibilitate aplicaţiilor de servicii de streaming de muzică, inclusiv Spotify, care deţine 56% din piaţa europeană.

Spotify nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Cu toate acestea, Apple a declarat că decizia Comisiei nu abordează capacitatea acesteia de a percepe un comision pentru toate instrumentele, tehnologiile şi serviciile pe care le oferă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Vrei articole ca acesta pe email?

Înscrie-te la Newsletter-ul zilnic News.ro și vei primi cele mai importante știri în fiecare dimineață pe adresa ta de email.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple va permite ca aplicaţiile de streaming de muzică din App Store din Spaţiul Economic European să informeze utilizatorii cu privire la modalităţi de a achiziţiona servicii digitale

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type