Prima pagină » Cum încearcă Meghan Markle să se împace cu Prințesa Kate. Gestul său emoționant i-a înduioșat pe mulți – Playtech Știri

Cum încearcă Meghan Markle să se împace cu Prințesa Kate. Gestul său emoționant i-a înduioșat pe mulți – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-incearca-meghan-markle-sa-se-impace-cu-printesa-kate.-gestul-sau-emotionant-i-a-induiosat-pe-multi-–-playtech-stiri

Relația dintre Meghan Markle și Prințesa Kate a fost mereu una tensionată. Recent, Ducesa de Sussex i-ar fi trimis un mesaj lui Kate printr-un mod inedit. Despre ce este vorba, aflați în rândurile următoare.

Mesajul secret pe care i l-ar fi trimis Meghan Markle Prințesei Kate

Ducesa de Sussex i-ar fi trimis un mesaj puternic lui Kate Middleton prin intermediul hainelor sale, spun un expert în modă, după declarațiile făcute de Prințesa Kate, în care a precizat publicului larg că suferă de cancer.

Meghan a purtat recent o rochie excentrică în timpul vizitei sale la Spitalul pentru copii din Los Angeles, vizită care a avut loc pe data de 21 martie, exact după ce Prințesa de Wales a făcut public faptul că urmează o chimioterapie preventivă după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Ducesa a purtat un ansamblu floral pentru a marca începutul primăverii, dar specialiștii în modă au mai observat un lucru. Meghan Markle ar fi putut să „îi întindă o ramură de măslin” Prințesei Kate.

„Familia regală este renumită pentru că își folosește hainele pentru a transmite mesaje subtile. Iar Meghan a învățat să își folosească hainele pentru a schimba perspectivele.

Ducesa a transmis în mod clar un mesaj cu ansamblul ei floral”, a precizat editorul de modă Amber Graafland pentru „Fabulous”.

De asemenea, Ducesa de Sussex ar fi încercat să se împace cu cumnata ei, purtând o rochie cămașă cu flori Oscar de la Renta.

„Sinonime cu puritatea, optimismul și prietenia, florile reprezintă creșterea și înflorirea. Și, mai degrabă emoționant, florile simbolizează iertarea – ar putea Meghan să-i întindă o ramură de măslin cumnatei sale Kate?”, a mai precizat Amber.

Hainele pe care Meghan le-a purtat pentru a-i transmite mesajul Prințesei Kate

Hainele pe care Meghan le-a purtat pentru a-i transmite mesajul Prințesei Kate

Reacție lui Meghan Markle după ce Kate a anunțat că suferă de cancer

Ducele și ducesa de Sussex îi urează „sănătate și vindecare” prințesei de Wales, după ce aceasta a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Într-un scurt comunicat, cei doi au precizat că speră ca prințesa Kate să se poată vindeca „în privat și în liniște”.

Într-un mesaj video, Kate Middleton a declarat că se simte bine și că devine mai puternică pe zi ce trece. Aceasta urmează în momentul de față chimioterapie preventivă.

„Prin urmare, echipa mea medicală a recomandat că ar trebui să urmez chimioterapie preventivă şi sunt acum în fazele incipiente ale acelui tratament.

Acest lucru, desigur, a fost un şoc imens, iar William şi cu mine facem tot ce ne stă în putinţă pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, a declarat ea.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum încearcă Meghan Markle să se împace cu Prințesa Kate. Gestul său emoționant i-a înduioșat pe mulți – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type