Prima pagină » Noua Mazda CX-80 va fi dezvăluită în 18 aprilie. Va fi cel mai mare SUV al japonezilor – VIDEO

Noua Mazda CX-80 va fi dezvăluită în 18 aprilie. Va fi cel mai mare SUV al japonezilor – VIDEO

de Roboțelul @ iDOR.info
noua-mazda-cx-80-va-fi-dezvaluita-in-18-aprilie.-va-fi-cel-mai-mare-suv-al-japonezilor-–-video

Cel mai spațios SUV Mazda pentru piața europeană urmează să debuteze oficial luna aceasta. La ce să ne așteptăm de la noul CX-80?

Mazda anunță data de lansare oficială pentru noul său SUV cu 7 locuri. Noul CX-80 va fi prezentat publicului european în data de 18 aprilie 2024.

Al doilea autoturism realizat pe platforma Mazda Large Architecture după CX-60, Mazda CX-80 va fi și cel mai spațios autovehicul al constructorului japonez disponibil pentru piața europeană și va deveni noul model vârf de gamă Mazda în regiune.

Cu o lungime de aproape cinci metri și o distanță între axe de peste trei metri, noul CX-80 este mai lung, mai înalt și are ampatamentul semnificativ mai mare decât SUV-ul CX-60 cu care împarte platforma tehnică. Pe lângă un al treilea rând de scaune cu două locuri complet pliabile, CX-80 va oferi trei variante de configurare pentru al doilea rând de scaune, inclusiv o opțiune cu două locuri individuale despărțite de o consolă centrală.

Mazda CX-80 se lansează luna aceasta, urmând să deveni vârful gamei producătorului nipon

Fiind construit pe aceeași platformă cu CX-60, noul CX-80 va moșteni, cel mai probabil, trenurile motopropulsoare și opțiunea de a alege între tracțiunea spate și tracțiune integrală legată, plus o transmisie automată cu opt trepte.

Actualul CX-60 măsoară 4.740 milimetri în lungime și are un ampatament care măsoară 2.870 de milimetri. În configurația sa cea mai grea, care ar fi hibridul plug-in, CX-60 cântărește aproape 2.100 de kilograme. Viitorul CX-80 va fi categoric mai mare și puțin mai greu ca urmare a extinderii caroseriei pentru a face posibilă montarea celui de-al treilea rând de scaune.

Astfel, CX-80 ar putea deveni un rival pentru modele consacrate precum Volvo XC90, Audi Q7 sau Mercedes-Benz GLE. Odată cu creșterea în lungime, va exista cu siguranță și o creștere a prețului, fiind vorba despre un SUV dintr-o clasă superioară.

VIDEO




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Noua Mazda CX-80 va fi dezvăluită în 18 aprilie. Va fi cel mai mare SUV al japonezilor – VIDEO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type