Prima pagină » Ursul Rambo e nimic! La Mizil a venit ursul T-800 din viitor şi o caută pe Sarah Connor

Ursul Rambo e nimic! La Mizil a venit ursul T-800 din viitor şi o caută pe Sarah Connor

de Roboțelul @ iDOR.info
ursul-rambo-e-nimic!-la-mizil-a-venit-ursul-t-800-din-viitor-si-o-cauta-pe-sarah-connor

Credeai că autorităţile din Ploieşti au avut de furcă cu ursul Rambo? Iată că se poate şi mai rău! Locuitorii din Mizil se plâng că ursul T-800 – cunoscut şi ca ursul Terminator – a venit din viitor în urmă cu câteva zile şi a dat oraşul peste cap. Înarmată până în dinţi, jivina blănoasă cu ochelari de soare a răsturnat sute de tomberoane şi a spart zeci de magazii, mormăind că nu se va opri până nu o găseşte pe Sarah Connor.

“Nu ştiu cine-i Sarah Connor dar dacă o găsim, eu zic să i-o dăm ursului, să scăpăm naibii de el, că cinşpe borcane de dulceaţă mi-a distrus”, îşi dă cu părerea Gigi, 44 de ani, budist.

“Nu negociem cu teroriştii. Dacă Sarah Connor e, într-adevăr, o fiică a Mizilului, e datoria noastră să o apărăm în faţa acestui urs, oricât de fioros şi futurist ar fi el”, a declarat primarul oraşului, Silviu Negraru, solicitând intervenţia jandarmilor sau chiar a unui tanc, dacă are cineva un tanc în judeţ.

“Problema e că, dacă a ieşit din pădure ursul T-800, înseamnă că nu e departe nici ursul T-1000, şi ăla-i mult mai periculos, intră în cămară direct prin uşă, nu-l mai scoţi nicicum”, a avertizat un om de ştiinţă mizilean.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ursul Rambo e nimic! La Mizil a venit ursul T-800 din viitor şi o caută pe Sarah Connor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type