Prima pagină » Ambasada Israelului, după întâlnirea dintre Reuven Azar și George Simion: A avut loc pentru a sprijini lupta împotriva antisemitismului.

Ambasada Israelului, după întâlnirea dintre Reuven Azar și George Simion: A avut loc pentru a sprijini lupta împotriva antisemitismului.

de Redacția @ digi24.ro
ambasada-israelului,-dupa-intalnirea-dintre-reuven-azar-si-george-simion:-a-avut-loc-pentru-a-sprijini-lupta-impotriva-antisemitismului.

Ambasada Israelului a explicat, miercuri, după reacțiunile apărute în întâlniri dintre ambasadorul Israelului Reuven Azar cu liderul partidului AUR, George Simion, că întrevederea a avut loc nu pentru a submina, ci pentru a sprijini lupta împotriva antisemitismului. „Este o șansă pe care noi o acordăm pentru a începe un dialog constructiv, și nu o carte albă”, a precizat ambasada, într-un comunicat oficial, citat de News.ro.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Ambasada Israelului, după întâlnirea dintre Reuven Azar și George Simion: A avut loc pentru a sprijini lupta împotriva antisemitismului.
Autor/Editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type