Prima pagină » Prefectul Ciprian Dobre, la începutul anului școlar: Aveți încredere în voi, veți schimba lumea!

Prefectul Ciprian Dobre, la începutul anului școlar: Aveți încredere în voi, veți schimba lumea!

de redactia
prefectul-ciprian-dobre,-la-inceputul-anului-scolar:-aveti-incredere-in-voi,-veti-schimba-lumea!

Prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre, a participat la festivitățile de deschidere a noului an școlar organizate de Colegiul Național ,,Alexandru Papiu Ilarian” Târgu Mureș și Colegiul Național “Unirea” Târgu Mureș. Acesta i-a încurajat pe elevi la începutul unui nou capitol din viața lor, spunând că au tot ce le trebuie pentru a schimba lumea în bine.

“Dragilor, sunteți smart și veți schimba lumea! Aveți încredere în voi. Treziți-vă în fiecare dimineață cu atitudinea unui super-erou care salvează lumea. Alegeți-vă modele în viață atât din cărți, cât și din online. Împrumutați doar ce e bun. Învățați singuri că eșecul nu e un capăt de drum. Este doar una din etapele spre succes. Distrați-vă, relaxați-vă, mai pierdeți și timpul câteodată. Dacă nu acum, atunci când? “CUM să gândești” e mai important decât “CE să gândești”. Folosiți ceea ce învățați în școală pentru a face conexiuni logice în viață și găsiți rezolvări în provocările de zi cu zi. Și nu uitați, “The man on the top of the mountain didn’t fall there”. Succes!”, a scris prefectul județului Mureș în mesajul său postat pe o rețea de socializare.

Tot în prima zi a anului școlar 2023-2023, prefectul Ciprian Dobre a fost alături de 40 de copii și părinții acestora din Gurghiu la deschiderea unei grădinițe moderne, care include și prima unitate cu program after-school din comună.

“La Gurghiu, 40 de copilași au pășit pentru prima dată într-o grădiniță modernă, așa cum multe altele ar trebui să fie în județul nostru. Echipa condusă de primarul Laurențiu Boar a realizat un proiect major, cu 500.000 euro fonduri europene și 250.000 euro contribuție din fonduri locale, bani care au adus un sediu modern, cu program after-school și condiții excelente de învățare, masă și dormit. Viitorul este pe mâini bune la Gurghiu!”, a afirmat prefectul de Mureș.

(Advertorial)

Post-ul Prefectul Ciprian Dobre, la începutul anului școlar: ”Aveți încredere în voi, veți schimba lumea!” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prefectul Ciprian Dobre, la începutul anului școlar: Aveți încredere în voi, veți schimba lumea!

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type