Prima pagină » Elon Musk a postat o fotografie cu Amber Heard iar Internetul a explodat

Elon Musk a postat o fotografie cu Amber Heard iar Internetul a explodat

de Roboțelul @ iDOR.info
elon-musk-a-postat-o-fotografie-cu-amber-heard-iar-internetul-a-explodat

Cel mai bogat om din lume și Amber Heard au format cândva un cuplu, însă relația nu a durat mai mult de un an. În ciuda acestui fapt, ei nu sunt în relații proaste, deși recenta postare a lui Musk pe Twitter ar putea schimba ușor situația.

O carte despre viața lui Elon Musk care tocmai a fost publicată oferă publicului imagine privită mult mai atent a celui mai bogat om din lume.

Deși miliardarul a fost în ultima vreme în atenția presei mai mult pentru relațiile sale și pentru copiii săi născuți sau nenăscuți, această carte, care tocmai a ajuns pe rafturi, ar putea schimba toate acestea.

Puțini știu, dar Musk a format cândva un cuplu cu Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp. Actrița a pierdut anul trecut procesul de defăimare cu fostul ei soț.

Actrița s-a întâlnit cu miliardarul după divorțul de Depp. Au format un cuplu timp de un an, iar despărțirea lor a fost descrisă în carte ca fiind cel mai emoționant moment din viața lui Musk. De la despărțire, cei doi nu au o relație tocmai proastă, iar Heard chiar face o declarație în carte, spunând că îl iubește foarte mult pe Musk, dar că acesta trăiește prea intens și periculos. Miliardarul, însă, nu a întors gestul așa cum probabil spera actrița. 

În schimb, pe 13 septembrie, Elon Musk a distribuit pe X – sau Twitter – o fotografie cu Heard într-un costum de cosplay. Mai exact, ea era îmbrăcată ca Mercy din jocul Overwatch.

Potrivit Page Six, actrița nu i-a dat lui Elon Musk permisiunea de a folosi fotografia.

Se spune că Heard s-ar fi simțit foarte deranjată în legătură cu acest lucru, mai ales că acesta a fost de acord să vorbească cu biograful lui Musk după ce acesta a insistat de nenumprate ori.

pic.twitter.com/SCuP5pZRCY

— Elon Musk (@elonmusk) September 13, 2023




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Elon Musk a postat o fotografie cu Amber Heard iar Internetul a explodat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type