Prima pagină » Bărbat reținut după ce a băgat groaza într-o familie din Reghin, la Colibița

Bărbat reținut după ce a băgat groaza într-o familie din Reghin, la Colibița

de Roboțelul @ iDOR.info
barbat-retinut-dupa-ce-a-bagat-groaza-intr-o-familie-din-reghin,-la-colibita

Azi-noapte, în urma cercetărilor într-un dosar penal instrumentat de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 45 de ani, din Colibița.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice, distrugere și amenințare, informează Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud.

Ce s-a întâmplat? Sâmbătă 22 aprilie, în jurul orei 13.30, bărbatul, care se afla în stare de ebrietate, în apropierea unui bar din Colibița, i-a agresat, îmbrâncit și amenințat pe un bărbat de 35 de ani, pe cei doi copii minori ai săi, toți cu domiciliul în Reghin, precum și pe un tânăr de 26 de ani din Colibița.

Pentru a-i proteja pe copii, bărbatul de 35 de ani s-a refugiat în incinta barului, împreună cu tânărul de 26 de ani, fiul proprietarului, însă bărbatul de 45 de ani a spart geamurile și ușa de acces de la bar, pentru a pătrunde în incintă.

Bărbatul de 45 de ani a fost imobilizat și condus la sediul Secției 2 Poliție Rurală de polițiști și un echipaj de jandarmi montani unde, în urma audierilor, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost dus în arestul IPJ Bistrița-Năsăud, fiind prezentat Parchetulului de pe lângă Judecătoria Bistrița, cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Se pare că bărbatul agresat alături de cei doi copii ai săi este protopopul ortodox din Reghin, Valentin Vârva.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bărbat reținut după ce a băgat groaza într-o familie din Reghin, la Colibița

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google