Prima pagină » VIDEO – Protopopul Reghinului și cei doi copii ai săi, victimele agresorului din Colibița

VIDEO – Protopopul Reghinului și cei doi copii ai săi, victimele agresorului din Colibița

de Roboțelul @ iDOR.info
video-–-protopopul-reghinului-si-cei-doi-copii-ai-sai,-victimele-agresorului-din-colibita

Un bărbat din Colibița a ajuns în arestul poliției ieri. Acesta ar fi agresat doi bărbați și doi copii mici. Protopopul Reghinului și cei doi copii minori ai săi sunt trei dintre cele patru victime.

Sâmbătă, în jurul amiezii, un bărbat din Colibița a agresat patru persoane. Mai exact, pe un bărbat de 35 de ani, din Reghin, împreună cu cei doi copii minori ai săi și fiul proprietarului unui local.

A fost nevoie de intervenția jandarmilor, bărbatul fiind încătușat și dus la audieri la sediul IPJ BN. A fost reținut pentru 24 de ore.

Bărbat din Colibița, calmat cu poliția și jandarmii, după ce a agresat și amenințat doi tineri și doi copii

Tatăl cu cei doi copii minori este protopopul Reghinului

Preotul Valentin Vârva – protopopul ortodox al Reghinului – se afla în vizită la niște prieteni, în Colibița. Acesta era însoțit de cei doi copii mici ai săi.

Totul s-a întâmplat în apropierea unui magazin din Colibița, care are anexat și un bar.

Preotul era cu băiețelul de un an și jumătate în brațe, trecând în plimbare prin zonă. Bărbatul din Colibița, în stare avansată de ebrietate, i-a pus piedică din senin, după care a început să devină agresiv în cuvinte și fapte.

Preotul protopop și-a luat cei doi copii și pe fiul proprietarului localului și s-au baricadat înăuntru, în bar.

Bărbatul din Colibița a spart geamurile și ușa localului, pentru a ajunge la ei. Deși a sosit un echipaj al poliției în zonă, în urma apelului la 112, bărbatul nu s-a liniștit.

A fost nevoie de solicitarea unor ajutoare suplimentare. Abia intervenția jandarmilor a pus capăt nervilor bărbatului. Agresorul a fost imobilizat și încătușat.

A fost dus la audieri, reținut pentru 24 de ore și prezentat aseară instanței de judecată.

Bărbatul de 45 de ani din Colibița, reținut pentru lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice, distrugere și amenințare, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, cu propunere de arestare preventivă. Instanța a decis dispunerea controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: VIDEO – Protopopul Reghinului și cei doi copii ai săi, victimele agresorului din Colibița

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă