Prima pagină » Bătaie în plină stradă la Reghin. Cei implicați au smuls coșurile stradale, un bărbat a folosit o sabie. VIDEO

Bătaie în plină stradă la Reghin. Cei implicați au smuls coșurile stradale, un bărbat a folosit o sabie. VIDEO

de Roboțelul @ iDOR.info
bataie-in-plina-strada-la-reghin-cei-implicati-au-smuls-cosurile-stradale,-un-barbat-a-folosit-o-sabie.-video

19-04-2023 | 19:57

Este anchetă la Mureș, după ce mai mulți tineri, care plecau de la o petrecere, s-au încăierat în mijlocul străzii. De la un scurt schimb de replici s-a ajuns la o bătaie în toată regula, iar unul dintre băieți a folosit, pentru intimidare, o macetă.

autor

În imaginile video surprinse pe stradă, spre dimineață, se observă cum conflictul ia amploare rapid. Printre tinerii care încep să își împartă pumni sunt și mai multe fete, care încearcă să-i potolească, însă fără succes.

Se vede cum cei implicați smulg coșurile de gunoi de pe stradă, pentru a le folosi pe post de arme albe.
În toată învălmășeala se observă cum unul dintre indivizi folosește și un un fel de macetă.

Un apel la 112 făcut de un vecin care a auzit țipetele, a făcut ca în zonă să apară un echipaj de polițiști, care i-a liniștit pe scandalagii.

Șase dintre ei, cu vârste între 21 și 38 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Citește și

Potrivit anchetatorilor, toți cei care apar în imagini sunt prieteni între ei, și se întorceau de la o zi de naștere, când au oprit mașinile și au început să se certe.

Niciunul dintre ei nu a vrut să meargă la spital pentru îngrijiri medicale.

Aurica Sabău, purtător de cuvânt al IPJ Mureș:În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că altercația a avut loc între șase bărbați din localitatea Reghin, față de care polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore”.

Cei șase indivizi, cu vârste cuprinse între 21 și 38 de ani, au fost în final lăsați în libertate. Pentru că sunt prieteni, nu au mai depus plângeri. Chiar și așa, a fost deschis un dosar penal pentru infracțiuni de lovire și tulburarea liniștii publice.

Sursa: Pro TV

Etichete: bataie, Reghin,

Dată publicare: 19-04-2023 09:15

Articol recomandat de sport.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bătaie în plină stradă la Reghin. Cei implicați au smuls coșurile stradale, un bărbat a folosit o sabie. VIDEO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă