Prima pagină » Adoră să fie faimoasă! Meghan nu poate sta departe de Hollywood!

Adoră să fie faimoasă! Meghan nu poate sta departe de Hollywood!

de Roboțelul @ iDOR.info
adora-sa-fie-faimoasa!-meghan-nu-poate-sta-departe-de-hollywood!

După vara relativ discretă pe care a avut-o, Ducesa de Sussex plănuiește să „renască din propria cenușă” cu ajutorul unui proiect-surpriză.

Nu-i e în caracter să se retragă într-un con de urmbră, să fie femeia din spatele bărbatului sau o casnică ce are în grijă doar familia. Meghan va reveni în prim plan, după toate rateurile date de când a părăsit, de mână cu soțul ei, familia regală britanică.

O sursă din anturajul fostei actriței e de părere că își plănuiește revenirea la Hollywood din simplul motiv că „îi place să fie faimoasă”. Se pare că ducesa lucrează de zor la un proiect publicitar, care o va propulsa din nou în atenția publicului și-a presei internaționale, unde se simte ca peștele în apă.

Recent, Meghan Markle a fost zărită doar în selfie-urile prietenilor ei, care au postat imagini cu ea pe social media, sau prin Montecito, mergând la restaurant sau la întâlniri cu diverși cunoscuți. Dar asemenea rol social nu e destul pentru ambițioasa fostă actriță. Ea plănuiește să revină în lumina reflectoarelor cât mai curând, în timp ce soțul ei, Prințul Harry, nu e tocmai nerăbdător să aibă și mai multe priviri ațintite asupra lui, ne informează Page Six.  

„Harry ne-a convins că n-a vrut niciodată să apară prin ziare… ar fi foarte fericit să dispară de tot din paginile tabloidelor. Cred că ce-și dorește el e să trăiască prin Botswana, dacă finanțele i-ar permite asta. În schimb, Meghan adoră să fie faimoasă”, a dezvăluit o sursă care a lucrat cu ei pe timpul desfășurării proiectului Spotify.

Apropiatul cuplului regal a ținut să menționeze ambiția lui Meghan de-a bifa un proiect major, de succes, vine după câteva „luni brutale” pentru cei doi soți, când s-au înregistrat mai multe eșecuri profesionale.

Acele „luni brutale” au inclus întrecerea auto cu paparazii prin New York, de care am aflat cu toții siderați și care s-a dovedit a nu fi atât de periculoasă precum au descris-o ei, încheierea contractului cu Spotify, care le-a suflat de sub nas 20 de milioane de lire sterline și le-a terfelit puțin reputația după ce directorul Spotify, Bill Simmons, i-a făcut pe Ducii de Sussex niște „escroci nenorociți”.

image

Mai multe pentru tine…

A urmat apoi șeful agenției de impresariat United Talent, Jeremy Zimmer, care a spus lucrurilor pe nume: „Se pare că Meghan Markle nu-i vreun talent adio… sau niciun talent deloc”, a conchis acesta cât se poate de dureros.

Având în vedere că fostul serial în care a apărut Meghan, „Suits”, a depășit recordul de vizualizări pe Netflix, spre deosebire la documentarul lor, „Harry & Meghan”, care n-a avut asemenea succes, o revenire la Hollywood pentru Meghan Markle nu e deloc aberantă.

„Meghan lucrează intens cu echipa ei. Cred că o să fie o surpriză reală, nimeni nu se va aștepta la așa ceva și o va defini întrutotul pe Meghan”, a ținut să adauge altă sursă în Page Six.

foto – GettyImages
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Adoră să fie faimoasă! Meghan nu poate sta departe de Hollywood!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type