Prima pagină » Ajungem mari recrutează voluntari din județul Mureș

Ajungem mari recrutează voluntari din județul Mureș

de redactia
ajungem-mari-recruteaza-voluntari-din-judetul-mures

Programul național „Ajungem mari”, care susține educația sufletelor juvenile provenite din medii defavorizate, organizează o nouă campanie de recrutare a unui număr de 30 de voluntari în Târgu Mureș, Sântana de Mureș, Reghin, Sâncraiu de Mureș, Sighișoara și Ceuaș, care să ofere ajutor unui număr de 200 copii înscriși în sistemul de protecție al județului Mureș. 

Potrivit informațiilor furnizate pe pagina oficială a programului național „Ajungem mari”, voluntarii „ar urma să-și petreacă în format fizic doar trei ore pe săptămână cu copiii, până în iunie 2024, oferindu-le ajutor la teme, meditații, șansa la o viață normală și în viitor. Potrivit programului Ajungem mari, copiii au nevoie de pregătire școlară, consiliere vocațională, excursii, și mai presus de orice, de un prieten”.

Vârsta minimă de înscriere în cadrul acestui voluntariat este de 16 ani, fără limită superioară impusă. Doritorii pot aplica la acest voluntariat până în data de 1 octombrie, accesând link-ul următor: https://www.ajungemmari.ro/devino-voluntar/.

„Voluntarii vor trece printr-un un proces inițial de selecție și pregătire necesar pentru toți cei care ajung să lucreze cu copiii instituționalizați. Nu se dau teste de cultură generală, dar sunt etape menite să ajute în procesul de selecție a oamenilor potriviți, care înțeleg angajamentul și sunt deciși să le fie alături copiilor pe termen lung. La finalul modului, voluntarii pot alege să continue munca alături de copiii instituționalizați”, au mai precizat organizatorii în cadrul aceleași surse.

Mai multe informații privind proiectele și campaniile instituite de către această organizație, regăsiți pe adresa web www.ajungemmari.ro.

Mădălina ROHAN

Post-ul ”Ajungem mari” recrutează voluntari din județul Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ajungem mari recrutează voluntari din județul Mureș

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă