Prima pagină » Apple pregătește un inel inteligent, purtabil compact ce ne va permite să interacționăm cu alte dispozitive

Apple pregătește un inel inteligent, purtabil compact ce ne va permite să interacționăm cu alte dispozitive

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-pregateste-un-inel-inteligent,-purtabil-compact-ce-ne-va-permite-sa-interactionam-cu-alte-dispozitive

Recent aflam că Samsung va lansa un inel inteligent, așa-zis „Galaxy Ring”. Producția ar fi început deja, iar lansarea unor astfel de dispozitive pare a face parte din planul mai multor companii. Un brevet publicat de către Apple a fost recent descoperit (via iMore) și descrie fix un astfel de inel inteligent. Mai jos avem detalii.

În acest brevet e specificat faptul că vorbim despre un dispozitiv compact ce dispune de senzori de presiune pentru input. Totodată, va putea anunța notificări prin feedback haptic. Nu e prima dată când Apple lansează astfel de patente, însă, unul datând chiar din 2015. Acest ultim brevet explică modul în care inelul inteligent va anunță purtătorul atunci când există mesaje text sau alte notificări prin pattern-uri diferite.

Compania explică într-un paragraf că acest inel ar oferi și control wireless pentru o varietate de dispozitive. Poate fi folosit pentru a porni timer-ul sau o activitate sportivă pe smartwatch sau pentru a controla căștile wireless. Ar putea fi folosit și pentru a face scrolling pe smartphone, tabletă sau laptop, dar și pentru a controla diverse electronice din casă. Exemplele oferite de către Apple în patent ar fi aprinderea unei veioze sau schimbarea canalelor TV. 

Practic, vorbim despre un soi de „Apple Watch” fără display. Acum, nu e încă clar când va lansa compania din Cupertino un astfel de dispozitiv. Samsung ar urma să prezinte Galaxy Ring în următoarele săptămâni. E posibil ca Apple să își prezinte propria soluția anul viitor, pentru a nu pierde teren în fața companiilor rivale. Dacă vreți să verificați brevetul original Apple, îl găsiți aici.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple pregătește un inel inteligent, purtabil compact ce ne va permite să interacționăm cu alte dispozitive

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă