Prima pagină » Apple Vision Pro a surprins și dezvoltatorii. Cum a impresionat casca de realitate virtuală – UseIT.ro

Apple Vision Pro a surprins și dezvoltatorii. Cum a impresionat casca de realitate virtuală – UseIT.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-vision-pro-a-surprins-si-dezvoltatorii-cum-a-impresionat-casca-de-realitate-virtuala-–-useit.ro

După ce s-a încheiat ședința de testare, Simmons a concluzionat că „experiența spațiului computațional nu doar că a validat design-ul la care ne gândeam – dar ne-a ajutat să începem să ne gândim nu doar la dreapta sau stânga și sus și jos, dar și dincolo de bariere.” 

„Prima dată când vezi aplicația ta cum funcționează pe bună, atunci ești surprins,” a declarat David Smith, dezvoltator din cadrul Widgetsmith. 

Vezi și evoluția telefoanelor iPhone din anul 2007.

Aceste reacții au fost publicate în comunicatul Apple. E posibil ca alți dezvoltatori să fi avut altă experiență cu Vision Pro. Chiar și așa, primele impresii par promițătoare. 

Cu ajutorul acestor teste, dezvoltatorii pot experimenta cu interfețe 3D pentru utilizatori. Astfel, își pot imagina alte opțiuni și funcții pentru aplicații, ce ar funcționa și cu Apple Vision Pro. 

„Imediat m-a făcut să mă gândesc cum ofertele și vizualurile 3D ar putea juca un rol mai important în experiențele noastre,” a declarat Chris Delbuck, designer în cadrul Slack. 

Programul pentru dezvoltatori îi încurajează să testeze VisionOS

Laboratoarele de dezvoltare pe care le are Apple în acest program se găsesc în mai multe locații. Acestea sunt Cupertino, Londra, Munich, Shanghai, Singapore și Tokyo. Acolo, dezvoltatorii se pot consulta cu reprezentanții Apple pentru aplicația VisionOS.

Criteriul principal de selecție e ca aplicațiile care vor funcționa cu VisionOS să fie deja în dezvoltare activă sau să se bazeze pe un serviciu deja existent iPadOS sau iOS. Pentru cei eligibili, e necesar doar un calculator Mac, codul și o modalitate de transport, pe care o plătesc participanții. Mulți s-au deplasat până la aceste la aceste laboratoare pentru a testa noua cască Apple Vision Pro. 

Dezvoltatorii care își pot permite drumul până acolo pot testa serviciile pe care le oferă la un laborator Vision Pro. 

Nu se știe exact când va lansa Apple noua cască de realitate virtuală și realitate augmentată. Potrivit informațiilor recente, compania ar fi început să lucreze la tehnologia pentru această cască de mulți ani. Apple ar fi început proiectul când a lansat primul iPhone, în 2007. Rămâne de văzut când va ajunge pe piață această tehnologie și dacă va avea succes. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple Vision Pro a surprins și dezvoltatorii. Cum a impresionat casca de realitate virtuală – UseIT.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type