Prima pagină » De ce a refuzat Diana Dumitrescu să participe la America Express

De ce a refuzat Diana Dumitrescu să participe la America Express

de Roboțelul @ iDOR.info
de-ce-a-refuzat-diana-dumitrescu-sa-participe-la-america-express

Actrița Diana Dumitrescu, în vârstă de 39 de ani, a primit propunerea de a participa la ”America Express”, dar a refuzat. ”Nici dacă m-ar plăti în aur”, a declarat ea.

Diana Dumitrescu este o cunoscută actriță, care de-a lungul anilor a jucat în numeroase seriale de televiziune. În plan personal, Diana Dumitrescu este mămica unui băiețel. Micuțul se numește Carol. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost măritată cu producătorul Ducu Ion.

Actrița a dezvăluit, pentru impact.ro, că a refuzat propunerea de a participa la America Express. Diana Dumitrescu a precizat că reality show-urile nu sunt „pentru ea”, în special din cauza faptului că îi este dificil să își tempereze stările nervoase. În plus, a mărturisit că nu poate să stea departe de băiețelul ei pentru o perioadă lungă de timp.

De ce a refuzat Diana Dumitrescu să participe la ”America Express”.  ”Nu aș pleca o lună de zile fără să stau cu copilul meu, nici dacă m-ar plăti în aur”

“Am fost chemată la America Express și am refuzat. Nu m-aș duce. Nu aș pleca o lună de zile fără să stau cu copilul meu, nici dacă m-ar plăti în aur. Plus de asta, eu am mai participat , de-a lungul perioadei mele, de carieră activă, la reality-show-uri, dar nu sunt de mine, pentru că eu mă enervez foarte repede, am nervii scurți, nu fac față cu brio și este o față pe care nu vreau să o arăt publicului. Sunt mai colerică și nu aș vrea să expun asta. Prefer să nu. Muncesc acasă cu soțul meu suficient”, a explicat Diana Dumitrescu.

Actrița a făcut declarații și despre faptul că, în ultima perioadă de timp, nu a mai apărut în proiecte TV:

“Nu mai apar nicăieri. În afară de proiectele pe care le am pe rețelele de socializare, nu am mai făcut nimic. Nu știu dacă toamna asta se vor schimba lucrurile. L-am mutat pe Carol la program lung la grădiniță, atunci aș avea mai mult timp, dar să vedem dacă apare ceva. Ar trebui să mai sun oameni pe care îi știu, să vedem ce proiecte se mai fac, să merg la casting-uri. Primul motiv pentru care nu am mai apărut a fost copilul. M-a ținut acasă, apoi am avut proiectele mele personale, plus că nu m-am mai dus pe la casting-uri. Cumva, m-am rupt puțin de lumea asta și când te rupi de zona asta, lumea știe că ești dedicată familiei și nu te mai cheamă, nu te mai deranjează. Nu pot să zic că vreau 100% să mă duc, dar mi-ar plăcea…”.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: De ce a refuzat Diana Dumitrescu să participe la America Express

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă