Prima pagină » Babs și-a luat casă nouă! Cum arată investiția de sute de mii de euro a iubitei lui Dorian Popa: O voi transforma / FOTO

Babs și-a luat casă nouă! Cum arată investiția de sute de mii de euro a iubitei lui Dorian Popa: O voi transforma / FOTO

de Roboțelul @ iDOR.info
babs-si-a-luat-casa-noua!-cum-arata-investitia-de-sute-de-mii-de-euro-a-iubitei-lui-dorian-popa:-o-voi-transforma-/-foto

Homepage » Monden » Showbiz intern

De Ramona Ionescu.
Publicat pe 24.08.2023 la 15:37 Actualizat pe 25.08.2023 la 09:44

Babs și-a luat casă nouă! Cum arată investiția de mii de euro a iubitei lui Dorian Popa și care este planul de viitor al focoasei brunete.

  • Babs și-a luat casă nouă
  • Iubita lui Dorian Popa a investit într-o locuință de mii de euro

Dorian Popa și Claudia Iosif, pe care acesta o alintă Babs, formează un cuplu de mai mulți ani. Cu toate acestea, în ultima perioadă, cei doi au apărut tot mai rar în public, motiv pentru care, mulți s-au întrebat dacă nu cumva s-au despărțit.

Cu toate că pe cei doi îi desparte o diferență destul de mare de vârstă, acest lucru nu i-a împiedicat niciodată să trăiască una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul de la noi.

Babs și-a luat casă nouă

În urmă cu puțin timp, Babs a împărtășit o nouă veste cu fanii ei! Cunoscuta creatoare de modă, iubita lui Dorian Popa, își ține fanii din mediul online la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară în viața de zi cu zi.

Ei bine, așa a făcut și de această dată, moment în care vedeta noastră și-a informat fanii că și-a achiziționat o nouă locuință.

Mai mult decât atât, iubita lui Dorian Popa a precizat că noua casă nu va rămâne în acest stadiu, ci va fi amenajată după bunul ei plac, în perioada următoare.

Vreau să vă împărtășesc faptul că am cumpărat o casă, ca investiție. O casă extrem de frumoasă, așa cum este ea, e făcuta cu foarte bun gust. Am cumpărat această casă, o voi transforma complet. O să va țin la curent cu tot, o să vedeți ce fac.”, și-a prezentat Babs noua locuință, în urmă cu puțin timp, prin intermediul rețelelor sociale.

Cum descrie Babs viața intimă după 40 de ani

Dorian Popa și Babs formează un cuplu de mai mulți ani, însă în ultima perioadă, cei doi au apărut tot mai rar în public, motiv pentru care.

Recent, pe rețelele personale de socializare, Babs a făcut o postare la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Iubita lui Dorian Popa a postat o glumă despre viața intimă după vârsta de 40 de ani și a făcut referire și la afecțiunile de care poate suferi un om după această vârstă.

S*x peste 40 de ani poate fi captivant. Tu niciodată nu ai să știi dacă este un orgasm, un accident vascular celebral sau doar o crampă 😂”, a scris bruneta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

CITEȘTE ȘI: Cum descrie Babs viața intimă după 40 de ani. Postarea neașteptată făcută de iubita lui Dorian Popa: „Poate fi…” / FOTO
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Babs și-a luat casă nouă! Cum arată investiția de sute de mii de euro a iubitei lui Dorian Popa: O voi transforma / FOTO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă