Prima pagină » Băutura minune a Prințului Harry! Nu renunță niciodată la ea, face miracole pentru sănătate

Băutura minune a Prințului Harry! Nu renunță niciodată la ea, face miracole pentru sănătate

de Roboțelul @ iDOR.info
bautura-minune-a-printului-harry!-nu-renunta-niciodata-la-ea,-face-miracole-pentru-sanatate

Este aceeași băutură pe care o adoră și starurile ca Beyoncé sau Gwyneth Paltrow. Efectele sale benefice sunt dovedite, iar pentru Ducele de Sussex a devenit indispensabilă.

Și da, obiceiurile bune se învață din copilărie. Este băutura pe care și mama sa îl încuraja s-o bea.

Prințul Harry a fost fotografiat recent ieșind dintr-o sală de fitness din Santa Barbara. Iar jurnaliștii au fost pe fază și au notat că Ducele de Sussex a început să facă un gest pe care îl fac mereu și alte vedete, cum ar fi Beyoncé, Gwyneth Paltrow, Tom Brady sau însăși soția sa, Meghan Markle? Despre ce este vorba?

Prințul Harry nu se mai răcorește cu apă clasică, ci cu apă alcalină, despre care se vorbește că ar avea efecte uimitoare pentru sănătate. De aceea, vedetele nu mai prididesc să o bea.

Prințul Harry adoră apa alcalină, Profimedia (2) jpg

Iată însă, așa cum se vede și în poza de deschidere, însăși mama sa, regretata Prințesă Diana îi servea apa… alcalină. Potrivit naturopaților, apa alcalină se poate obține foarte simplu, adăugând zeamă de lămâie în ea sau felii de lămâie. Ideal este ca lămâile să provină din agricultura ecologică.

Apa alcalină este apa care are un pH mai mare de 7 și se poate obține fie din comerț, fie cu ajutorul unui filtru de mineralizare/remineralizare/alcalinizare. Această băutură este mult mai benefică decât apa simplă, spun specialiștii citați de Revista Hello.

În fotografiile publicate de People, Ducele de Sussex a fost fotografiat ținând în mână o sticlă de apă alcalină Flow, care este descrisă de brand ca „o apă de izvor alcalină pură, bogată în electroliți și minerale”.

Prințul Harry adoră apa alcalină, Profimedia (1) jpg

Deși există cercetări limitate privind beneficiile dovedite pentru sănătate ale apei alcaline, studiile existente sugerează că pH-ul mai ridicat al apei îmbunătățește hidratarea, reduce inflamația, susține pierderea în greutate și îmbunătățește aspectul pielii, unghiilor și părului.

Fondatorul Goop, Gwyneth Paltrow, a devenit ambasadoarea apei alcaline Flow în 2019, despre care a spus că i-a schimbat viața.

Fără doar și poate, apa este unul dintre cele mai importante lucruri din viața noastră. Este nevoie să consumăm o apă cât mai curată, iar vedetele par a opta înspre apa alcalină.

Din fericire, în România există o mulțime de izvoare cu apă minerală binefăcătoare.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Băutura minune a Prințului Harry! Nu renunță niciodată la ea, face miracole pentru sănătate

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google