Prima pagină » Care e adevăratul motiv pentru care Prințul Harry și Meghan Markle nu vor fi la Balmoral

Care e adevăratul motiv pentru care Prințul Harry și Meghan Markle nu vor fi la Balmoral

de Roboțelul @ iDOR.info
care-e-adevaratul-motiv-pentru-care-printul-harry-si-meghan-markle-nu-vor-fi-la-balmoral

Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle nu vor participa la reuniunea familiei regale din această vară, de la Balmoral! Regele Charles e deja în Scoția!

Celebra familie regală a Marii Britanii a început să sosească la Castelul Balmoral pentru vacanța anuală de vară, găzduită în acest an de Regele Charles. Se zvonește că nepotul regelui, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, nu își vor face apariția, dar oare care e motivul?

În timp ce mulți ar putea crede că acest lucru se datorează rupturii regale din cadrul familiei de la plecarea prințului Harry din Marea Britanie, din cauza serialului său de documentare Netflix și a cărții sale de memorii explozive, Spare, ar putea exista, de fapt, un alt motiv în spatele acestei decizii.

Prințul Archie merge la grădiniță în SUA, în apropiere de casa lor din Montecito, și, spre deosebire de Marea Britanie, în SUA, perioada trimestrială tinde să înceapă în august, așa că există posibilitatea ca fiul lor să se fi întors deja la școală. Pentru verii lui Archie, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, școala nu va începe până la începutul lunii septembrie, ceea ce înseamnă că mai au câteva săptămâni de vară de care să se bucure, notează Hello Magazine

În timp ce familia a petrecut multe veri împreună în Scoția, pentru Prințul Harry, vastul domeniu Balmoral evocă „amintiri complicate” din trecut, chiar el dezvăluit că a fost dificil să viziteze domeniul pentru că a fost reședința unde el și fratele său au primit vestea tragică a morții mamei lor, Prințesa Diana, în urma unui accident de mașină în august 1997.

Desigur, va fi de două ori mai trist pentru Prințul Harry acum, deoarece bunica sa, regina Elisabeta a II-a, a murit în septembrie 2022, în timp ce se afla la Balmoral. Majestatea Sa Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, a fost întâmpinat oficial la castel luni.

Regele Charles a ajuns luni la Balmoral

Imaginea 1/6: Regele Charles a ajuns luni la Balmoral

Balmoral a fost transmis din generație în generație, după ce Prințul Albert a cumpărat inițial proprietatea pentru Regina Victoria în 1852. Proprietatea scoțiană extinsă a ocupat un loc special în inima regretatei regine Elisabeta a II-a datorită semnificației sale mai profunde. Ea și răposatul ei soț, prințul Philip, și-au petrecut o parte din luna de miere la cabana de vânătoare Birkhall în 1947.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Care e adevăratul motiv pentru care Prințul Harry și Meghan Markle nu vor fi la Balmoral

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă