Prima pagină » Gestul impresionant făcut de Victor Cornea pentru Andreea Bălan

Gestul impresionant făcut de Victor Cornea pentru Andreea Bălan

de Roboțelul @ iDOR.info
gestul-impresionant-facut-de-victor-cornea-pentru-andreea-balan

De câteva luni bune, Victor Cornea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de solista Andreea Bălan, iar relația lor pare să meargă de minune. Tânărul tenismen din Sibiu nu încetează să își uimească iubita!

Gestul impresionant făcut de Victor Cornea pentru Andreea Bălan

Andreea Bălan nu-și mai încape în piele de fericire de când se iubește cu Victor Cornea. Cei doi sunt de nedespărțit, iar solista îl însoțește pe sportiv la turnee și postează imagini cu el pe rețelele de socializare. În schimb, tenismenul reușește să-și surprindă partenera cu gesturi impresionante!

Recent, artista le-a arătat fanilor de pe Instagram ce a făcut Victor Cornea. Sportivul i-a făcut o vizită vedetei, dar nu a găsit-o acasă. Nu a plecat, însă, ci a rămas să o aștepte pe iubita lui și s-a jucat cu cele două fetițe ale solistei.

Când a ajuns acasă, Andreea Bălan l-a găsit pe Victor Cornea în timp ce se juca pe stradă cu fetițele ei. Emoționată până la lacrimi, aceasta nu s-a abține, a scos telefonul și a imortalizat momentul special. Solista și-a exprimat încă o dată sentimentele pentru tânărul tenismen.

„Deci nu, nu ai cum așa ceva! Doamne, trăiesc cea mai mare fericire, vă jur! Cea mai mare fericire! Victor e pe stradă cu fetele. Sunt cea mai fericită, vă jur! Așa ceva n-am crezut că o să trăiesc. Iubiții mei! Îmi vine să plâng, jur, îmi vine să plâng!”, a spus Andreea Bălan, pe InstaStory, conform b1TV.

Victor Cornea are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei lui

Deși relația lui Victor Cornea cu Andreea Bălan a fost intens criticată, tenismenul a declarat că este împlinit lângă artistă, lucru care se reflectă și în rezultatele sale de pe teren. Sportivul de 29 de ani a mărturisit că datorită solistei îi merge din ce în ce mai bine în carieră.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță.

O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a detaliat Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gestul impresionant făcut de Victor Cornea pentru Andreea Bălan

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă