Prima pagină » Cariera de vis pe care Prințul Harry și-a dorit-o, însă Regele Charles i-a refuzat-o vehement

Cariera de vis pe care Prințul Harry și-a dorit-o, însă Regele Charles i-a refuzat-o vehement

de Roboțelul @ iDOR.info
cariera-de-vis-pe-care-printul-harry-si-a-dorit-o,-insa-regele-charles-i-a-refuzat-o-vehement

Prințul Harry, care e duce de Sussex, a servit în armata britanică timp de zece ani!

În timp ce Prințul Harry are la activ o mulțime de reușite în carieră datorită, în parte, stagiului său de un deceniu în armata britanică, ați putea fi surprinși să aflați că acesta a visat cândva să lucreze la un restaurant de fondue…

În cartea sa de memorii Spare, Prințul Harry a vorbit sincer despre ambițiile pe care le avea după ce a absolvit Eton. Ducele de Sussex a dezvăluit: „Timp de mai mulți ani am vorbit cu toată seriozitatea despre munca la stațiunea de schi din Lech am Arlberg, unde ne ducea mama”.

„Mai exact, am vrut să lucrez la restaurantul de fondue din centrul orașului, pe care mama îl adora. Acel fondue îți poate schimba viața. Chiar eram atât de nebun! Dar, ulterior, i-am spus lui tata că am renunțat la fantezia cu fondue, iar el a respirat ușurat”. Potrivit ducelui de Sussex, tatăl său, Regele Charles, a fost deosebit de dur și când au vorbit despre dorința lui Harry de a lucra ca instructor de schi.

„Am fost luat diverse noțiuni de a deveni instructor de schi…s-a încordat din nou”, a spus Harry, înainte de a face aluzie la dezaprobarea tatălui său: „Nici nu se pune problema. OK. Pauză lungă. Ce zici de… ghid de safari?”, la care Regele Charles ar fi răspuns: „Nu, dragă băiete”, notează Hello Magazine

Se știe că Prințul William și Prințul Harry au încălcat tradiția familiei, urmând școala Eton din Windsor. Prințul de Wales a obținut 12 GCSE și trei A-Levels în Geografie (A), Istoria artei (A) și Biologie (C). Prințul Harry a obținut 11 GCSE și două A-Levels, un B în Artă și un D în Geografie. După ce a absolvit Eton în 2003, Prințul Harry a călătorit timp de un an înainte de a se înrola în armată, unde a servit ca și căpitan și a efectuat două misiuni în Afganistan.

Prințul Harry, Regele Charles

Imaginea 1/6: Prințul Harry, Regele Charles

Deși Prințul Harry a dezvăluit între timp că „nu a regretat nici măcar o dată decizia de a chiuli de la universitate”, el a vorbit despre importanța educației. „Sunt extrem de recunoscător pentru educația pe care am fost suficient de norocos să o am. La momentul respectiv, probabil că nu am fost la fel de recunoscător, dar dacă mă uit acum în urmă, sunt foarte, foarte binecuvântat că am avut o astfel de oportunitate extraordinară”, a spus el într-un interviu. 

În ciuda faptului că s-a bucurat de o carieră extrem de diversă, Prințul Harry este deosebit de recunoscător pentru perioada petrecută în armată. În timpul discuției sale intime cu Anderson Cooper în cadrul emisiunii 60 Minutes de la CBS, Prințul Harry a explicat: „M-a scos din lumina reflectoarelor, am fost departe de presa britanică. Am putut să mă concentrez asupra unui scop mai mare decât mine, să port aceeași uniformă ca toți ceilalți, să mă simt normal pentru prima dată în viața mea”.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cariera de vis pe care Prințul Harry și-a dorit-o, însă Regele Charles i-a refuzat-o vehement

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă