Prima pagină » Chefi la cuțite. Un fost concurent va fi asistentul celor trei bucătari Evenimentul Zilei

Chefi la cuțite. Un fost concurent va fi asistentul celor trei bucătari Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
chefi-la-cutite.-un-fost-concurent-va-fi-asistentul-celor-trei-bucatari-evenimentul-zilei

„Chefi la cuțite”. În acest sezon, fostul concurent Rikito Watanabe va fi asistentul celor trei jurați, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. El a declarat că este foarte fericit și că a acceptat pe loc propunerea celor de la Antena 1.

„Noul meu job la Chefi la cuţite mă face foarte fericit – este ca un vis devenit realitate. Dar, în acelaşi timp, trebuie să recunosc că am cele mai mari emoţii”, a declarat Rikito.

Ce spun jurații de la Chefi la cuțite

Juratul de la Chefi la cuțite, Sorin Bontea, a declarat că se bucură că Riki va fi prezent în următorul sezon și că ține foarte mult la el.

„Riki a fost în echipa mea, sunt febleţea lui. Şi mie îmi place foarte mult Riki şi ţin foarte mult la el. Cel mai înfocat adept al lui Sorin Bontea din istoria noastră ne va fi asistent”, a declarat Chef Sorin Bontea.

Și Florin Dumitrescu îl așteaptă cu nerăbdare pe Riki în noul sezon. Cheful a declarat că apreciază energia și onestitatea fostului concurent.

„În acelaşi timp, Riki este un băiat pe care eu îl apreciez extraordinar de mult pentru sinceritatea şi onestitatea lui”.

Scărlătescu nu are încredere în Riki

Cătălin Scărlătescu a declarat că i-a fost foarte dor de Riki. Juratul speră ca acesta să nu îl ajute doar pe Sorin Bontea.

„Ne mărim familia, ceea ce e un lucru foarte frumos. Dar nu pot să nu mă gândesc că… Riki va juca rolul de agent secret al lui Bontea ca să ne saboteze pe noi. Dacă îi lipsea ceva acestei emisiuni pentru momentele din culise, din camera de relaxare, acest ceva e Riki. Ce se întâmplă acolo e de Doamne fereşte, veţi vedea!”, a spus Scărlătescu pentru paginademedia.

Cel de-al 12-lea sezon va avea premiera la începutul lui septembrie şi va avea mai multe ediţii programate în prima săptămână. Astfel că va fi difuzată pe 2 şi 3 septembrie, de la ora 20.00, şi luni, marţi şi miercuri, 4, 5 şi 6 septembrie, de la 20.30. Ulterior emisiunea va avea câte patru ediţii săptămânale.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Chefi la cuțite. Un fost concurent va fi asistentul celor trei bucătari Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă